• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha o Milanu: Montela, Sari, ja... Ko je sledeći?

Autor mondo.rs

Italijani navode da će Siniša Mihajlović biti trener Milana naredne sezone, ali on se ne uzbuđuje previše.

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović rekao je da mu prija što ga italijanski mediji povezuju sa prelaskom u Milan, ali da će odluku o ostanku na klupi tima iz Đenove doneti na kraju sezone.

"Imam isti pristup prema svakom klubu. Prvo se pričalo da će Montela da preuzme Milan, pa Sari, sada i ja. Radoznao sam da vidim ko će biti sledeći na listi. Milan je veliki klub i polaskan sam ukoliko me njegovi čelnici žele jer to znači da dobro radim svoj posao. Međutim, nemam nameru da pričam s bilo kim pre kraja sezone", rekao je Mihajlović u intervjuu Gazeti delo Sport.

Predsednik Masimo Ferero juče je izjavio da bi ne bi žalio ukoliko bi srpski trener preuzeo "rosonere" i poručio da je odluka na Mihajloviću.

"Imamo veliko uzajamno poštovanje. Obojica imamo isti cilj, a to je plasman Sampdorije u neko od evropskih takmičenja. Ferero zna da ću dati 120 odsto mogućnosti do poslednjeg dana, a onda ćemo pričati o budućnosti. Sampdorija je moja kuća i vratio sam joj se kao kada bi sin došao da pomogne majci. Ipak, nekad preteranja osećanja mogu da otupe oštricu, a ja sam vrelog srca i hladnog uma", naveo je nekadašnji selektor reprezentacije Srbije.

Sampdorija sutra na Marasiju dočekuje Inter, tim u kojem je Mihajlović završio igračku i započeo trenersku karijeru.

"Biće veoma zanimljivo jer će na suprotnoj strani biti moj mentor Roberto Manćini. Bićemo protivnici 90 minuta, iako nas vezuje veliko prijateljstvo. Želim tri boda i ukoliko se to dogodi verujem da će mi Manćini oprostiti. Častiću ga večerom ukoliko pobedi Sampdorija", stigao je i da se našali Mihajlović, koji je bio asistent Manćiniju od 2006. do 2008. godine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC