• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izbacili Inter, stali u Bundesligi

Autor mondo.rs

Fudbaleri Volfsburga briljirali su u prethodnih nedelja u Ligi Evrope, ali su ispustili pet bodova u Bundesligi u poslednja tri kola.

Na dve pobede nad Interom u osmini finala Lige Evrope, fudbaleri Volfsburga nadovezali su se gubljenjem pet od mogućih devet bodova u poslednja tri kola Bundeslige.

Posle poraza od Augsburga (1:0) i pobede nad Frajburgom (3:0), "vukovi" su zautavljeni u meču 26. kola: Majnc - Volfsburg 1:1 (1:0).

Crveni su, u poteri za bodovima koji će ih odmaći od zone ispadanja, poveli golom kapitena Nika Bungerta u 7. minutu, što je defanzivcu bio prvi gol u sezoni, ali je poravnao Luiz Gustavo u 61. minutu, takođe prvim golom u Bundesligi za podelu bodova pred poslednju utakmicu ove runde: Bajern Minhen - Borusija Menhengladbah.

Bajern i ovako ima deset bodoa više od Volfsburga (64:54), a pobedom nad Borusijom otišao bi na "plus 13", na osam kola pre kraja prvenstva koje je praktično rešeno. Samo se čeka formalno proglašenje Bajerna u trostrukog uzastopnog prvaka zemlje.

Volfsburg je bio u seriji od 11 utakmica bez poraza, do pada u Augsburgu, posle čega se ekipa Ditera Hekinga izgleda okrenula Evropi... U dvomeču osmine finala LE, Volfsburg je dva puta pobedio Inter, 3:1 i 1:2, a u narednoj rundi sastaće se sa još jednim italijanskim predstavnikom, Napolijem.

Majnc se posle 26 rundi nalazi na deobi 11. mesta, sa Kelnom (30). Oba kluba imaju samo pet bodova više od Hamburga, koji je prvi ispod crte i koji bi, da se sada završi šampionat, igrao protiv trećeg iz Cvajte za opstanak u narednoj sezoni.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC