• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voždovac o "pretnjama smrću": Nije tačno!

Autor mondo.rs

Fudbalski klub Voždovac odlučno demantuje tvrdnje predstavnika Radničkog iz Kragujevca da je bilo ko pretio smrću igraču Vladimiru Jašiću. "Bilo je obostranih psovki i na tome se završilo", kažu u Voždovcu.

Da li su se uobičajene čarke u žaru borbe pretvorile u nešto mnogo gore na utakmici Radnički Kragujevac - Voždovac (2:1)?

Posle utakmice, iz Radničkog su se mogle čuti ozbiljne optužbe da je neko sa klupe Voždovca pretio bivšem fudbaleru "zmajeva", a sada članu kragujevačkog kluba Vladimiru Jašiću, a pretilo mu se, navodno, čak i da će biti ubijen!

To, za sada neidentifikovano lice, koje je bilo na klupi Voždovca, navodno je pretilo Jašiću da će se "razračunati sa njim".

Iz Voždovca odlučno negiraju da se to uopšte dogodilo i da je ovaj inicdent imao tolike razmere kako žele da ga predstave iz Radničkog. U prilog tvrdnjama beogradskog kluba ide i zapisnik, jer u njega ništa nije upisano od svega, a ni delegat koji je bio odmah pored klupa, nije evidentirao pretnje.

U saopštenju Voždovca ističe se da jeste bilo obostranog vređanja i psovki, ali ništa više od toga.

"Bivši igrač Voždovca, a sada prvotimac Radničkog Vladimir Jašić započeo raspravu sa celom klupom našeg tima uz psovke koje nisu za javnost. Odgovoreno mu je na isti način i na tome se sve i završilo. Nikakvih pretnji nije bilo, što mogu da potvrde brojni prisutni kao i sudije. Jašić je iz samo njemu znanih razloga izmislio priču o pretnjama, koja treba da mu služi na čast jer je dve godine bio u našem timu i nosio kapitensku traku.Nakon utakmice, svi članovi našeg kluba, kao i uvek posle meča, sportski su pružili ruku i čestitali pobedu kragujevačkom Radničkom.  Ovom prilikom želimo da zamolimo Radnički iz Kragujevca da ne izmišljaju priče i da u svoje probleme i afere ne uvlače FK Voždovac", piše u saopštenju Voždovca.

Jašić je "Sportskom žurnalu" rekao da "veruje da su ružne reči" koje je dobio od predstavnika Voždovca "samo plod nervoze".

"To nije smelo da se desi. Verujem da je u afektu rečeno, da su ružne reči plod nervoze. Drago mi je da su klub i trener Neško Milovanović stali uz mene. Najvažnija su tri boda i jedino to ću da pamtim. O ružnim stvarima ne bih više da pričam, ne treba mi to, vodim miran život. Ko gubi ima pravo da se ljuti, a siguran sam da bodovi protiv Voždovca vrede duplo", rekao je Jašić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC