• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vranješ: Zadovoljan sam i samim pozivom

Autor mondo.ba

Stojan Vranješ nije razočaran jer neće konkurisati za sastav “zmajeva” protiv Izraela. “Sam poziv u reprezentaciju je nagrada za moj trud”, poručio je fudbaler Lehije iz Gdanjska.

Semir Štilić i Stojan Vranješ odlukom selektora BiH Mehmeda Baždarevića samo 48 sati nakon što su stigli iz Poljske napustili su trening kamp reprezentacije.

Baždarević je rekao da su ova dvojica fudbalera odranije znala da neće konkurisati za sastava protiv Izraela, s obzirom da prednost imaju igrači koji su odradili kompletne pripreme za nastavak kvalifikacija za EURO 2016.

Sam Vranješ nije nimalo razočaran zbog ove odluke.

"Zadovoljan sam samim pozivom u reprezentaciju, za mene je ovo nagrada za sav rad i trud. Lijep je osjećaj ponovo se vratiti u reprezentaciju nakon tri godine. Razgovarao sam sa selektorom, upoznao se sa načinom rada i žao mi je što nisam bio od početka na pripremama, ali sam se zbog obaveza u klubu priključio kasnije, kao što je i bio dogovor. Atmosfera je ovdje odlična i kao porodična. Želim igračima sve najbolje i nadam se da se vidimo na sljedećem okupljanju a kad je riječ o utakmici sa Izraelom uvjeren sam u našu pobjedu“, rekao je Vranješ.

Selekcija BiH u petak od 20.45 časova ugostiće reprezentaciju Izraela na Bilinom polju u meču kvalifikacija za EURO 2016.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC