• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučinić: Skudeto ispred Lige šampiona!

"Kad bi mogao da biram to bi bio šampionat Italije, apsolutno", izjavio je Crnogorac, koji je zablistao u pobedi Rome nad Real Madridom.

 Vučinić: Skudeto ispred Lige šampiona!  Izvor: MONDO

Napadač Rome i kapiten reprezentacije Crne Gore Mirko Vučinić izjavio je da bi bez razmišljanja izabrao titulu u italijanskom prvenstvu pre nego trofej u Ligi šampiona.

"Kad bi mogao da biram to bi bio šampionat Italije, apsolutno. Celu sezonu pratimo Inter i ne želimo da odustanemo. Poštujem Ligu šampiona, ali Serija A je zakon", rekao je Crnogorac italijanskim medijima.

Prema njegovim rečima, osvajanje skudeta nije nemoguća misija za Romu, iako Inter ima šest bodova prednosti. Vučinić veruje da će nakon eliminacije "neroazura" iz Lige šampiona, u taboru milanskog tima doći do psihološkog pada.

"Psihološki gledano Inter je trenutno u vrlo teškoj situaciji. Ispadanje iz elitnog takmičenja od Liverpula je sigurno ostavilo trag, posebno jer im je evropska titula bila primarni cilj. Osim toga, trzavice s trenerom Robertom Manćinijem, koji je dao, pa povukao ostavku sigurno nisu prošle nezapaženo u taboru Intera. Tu vidim našu šansu", dodao je Vučinić, koji je u karijeri još nastupao za Sutjesku iz rodnog Nikšića i Leće.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC