• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džeko i Jovetić sa "građanima" u Australiji

Autor mondo.ba

Iako su ih mediji preseljavali od "nemila do nedraga", kapiten Bosne i Hercegovine Edin Džeko i Crnogorac Stevan Jovetić doputovali su sa Mančester sitijem na Internacionalni kup šampiona u Melburnu.

Na predstojećem turniru u Australiji, koji se igra od 18. do 24. jula, osim Sitija igraće i fudbaleri Reala iz Madrida, ali i Rome, koja je najozbiljniji kandidat za Džekin novi klub.

Ipak, pregovori sportskog direktora Rome Veltera Sabatinija sa čelnicima "građana" u Engleskoj su propali jer je Siti tražio "previše" novca, odnosno čak osam miliona funti više od ponuđenih 12 miliona, koje bi rimski klub osigurao prodajom Sejdu Dumbija i Žervinja.

Ipak, za očekivati je da će konačna runda pregovora biti obavljena upravo u Melburnu i tek poslije turnira na najmanjem kontinentu će biti poznat rasplet oko eventualnog transfera Džeke na rimski "Olimpiko".

S druge strane, nekadašnji fudbaler Partizana Stevan Jovetić takođe bi mogao da ponovo zaigra u Seriji A i to u dresu milanskog Intera.

Kako prenose mediji na "čizmi" taj transfer će zavisiti od odlaska egipatskog igrača Čelsija, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Fiorentini - Mohameda Salaha.

Salaha, takođe žele milanski crno-plavi, ali i Roma, pa će ukoliko pojača Inter, Crnogorac morati da pronađe neki novi tim, a u slučaju da Egipćanin ode u Rim, onda će najvjerovatnije Džeko ostati na "Itihadu".

Do raspleta transfer sage, pogledajte dolazak Džeke i Jovetića u Melburn.

A na turneju u Australiju poslije dugog leta stigao je i srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC