• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zenga imaš 7 dana"

Autor mondo.rs

Debakl od Vojvodine, primorao čelnike Sampdorije da dugo sastanče i daju rok treneru Valteru Zengi. "Ovo nije moja Sampdorija", kaže predsednik Masimo Ferero.



Zengina ruka na srcu, izvinjenje, duboki naklon pred tribinom sa besnim navijačima Sampdorije, njegova poruka: "Colpa mia" (moja greška), nisu dovoljni za upravu Sampdorije.

Debakl od Vojvodine, koja je na sitne delove rasturila Zenginu četu u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, primorao je čelnike Sampdorije da sazovu zbor u petak pre podne i da sa Zengom analiziraju kako se dogodoio retko viđeni brodolom.

"Ovo nije moja Sampdorija! Ovo nije Sampdorija kakvu želim", procedio je novinarima predsednik kluba Masimo Ferero pre "samita na vrhu".

On, sportski direktor Sampdorije Karlo Osti i klupski advokat Antonio Romei, održali su sastanak sa Zengom i poručili mu da ima nedelju dana da ih ubedi da ga ostave na mestu trenera "Dorije".

Za nedelju dana, odnosno 6. avgusta je revanš u Novom Sadu. Sampdoriji bi trebalo čudo, neverovatno čudo, da stigne 0:4.

"Sve je već rečeno... trebalo je da igramo fudbal. Zasluženo smo poraženi, nismo ni postojali na terenu. Želim od ovih igrača da promene mentalitet. Nisam ljut, jesam razočaran. Biće mnogo, mnogo teško da u revanšu nadoknadimo ovoliku prednost, ali u fudbalu uvek treba verovati", više za sebe je pričao Ferero, nego za javnost.

Dodao je i da su navijači bili jedino vredno u Sampdoriji u četvrtak uveče, jer nisu prestajali da navijaju iako su videli da brod tone.

"Mogu samo da kažem - hvala - navijačima, koji su, kao i uvek, bili fantastični. Izvinjavam im se. Ponavljam ovo nije moja Sampa, ovo nije tim koji pravimo da nas vrati na put stare slave. Možda je zapisano u zvezdama da ne treba da uđemo u Ligu Evrope...", rekao je Ferero.

Italijanski mediji su pošteno iskritikovali Sampdoriju i ishvalili Vojvodinu, ali su našli snage i da pohvale Zengu zato što je izašao pred navijače na kraju utakmice kako bi krivicu preuzeo na sebe.

Pogledajte

Zenga, Sampdorija
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC