• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostvario je san, sad bi da negde igra

Autor mondo.rs

Riki Lambert završio je sa Liverpulom.

Krug stvaran 17 godina obrnuo je RIki Lambert (33) prošlog leta, kada se vratio u Liverpul, u kojem je ponikao, za koji navija i kraj čijeg je stadiona odrastao.

Prekaljeni centarfor obukao je pre 12 meseci crveni dres posle više od decenije i po nastupa uglavnom u nižim rangovima. Dobro je poznato da je po rastanku sa Redsima igrao i na amaterskom nivou, kao i da je za vreme boravka u Blekpulu morao da radi i u fabrici.

Po povratku na Enfild, koji je napustio 1997, Brendan Rodžers posmatrao ga je uglavnom kao džokera, pružajući mu šansu na "kašičicu". Lambert je ukupno odigrao 36 mečeva za voljeni klub i postigao samo tri gola.

Ovog leta, dolaske Danija Ingsa iz Barnlija i Kristijana Bentekea iz Aston Vile snažni centarfor dobro je shvatio kao poruku da ponovo neće igrati, pa je odlučio da se promeni tim.

"Riki Lambert stigao je u Vest Brom. Trenutno je na lekarskim pregledima i očekuje se da jako brzo potpiše ugovor", pišu u petak ostvrski mediji.

Vest Brom je ovog leta doveo samo dvojicu igrača:

Džejmsa Meklina iz Vigana i Džejmsa Čestera iz Hala.

Menadžer Vest Broma Toni Pulis nije krio prethodnih dana koliko bi voleo da dovede povremenog reprezentativca Engleske.

"Jako je važno da angažujemo igrače koji postižu golove. Riki na tom polju ima odličan učinak. Prema onom što smo čuli od ljudi iz Liverpula, njegova fizička sprema je odlična i silno želi da i dalje igra fudbal. Prošle godine nije imao mnogo prilike za to", rekao je Pulis, pa slikovito opisao:

"Lambertov dolazak bio bi kao vađenje potpuno novog automobila iz garaže. Ako bismo ga potpisali, samo bi bilo potrebno da mu dospemo benzin u rezervoar i da ga pustimo da ide

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC