• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: Roma ruši redom

Roma igra u velikoj formi. Pobedom nad Milanom 2:1 u derbiju 28. kola Serije A, Roma je održala korak za liderom šampionara Interom.

 SERIJA A: Roma ruši redom  Izvor: MONDO

"Vučica" je na Olimpiku slavila zahvaljujući golovima rezervista Ludovika Žilija i Mirka Vučinića, koji su za samo dva minuta uspeli da anuliraju vođstvo Milana i donesu pobedu.

Prvo poluvreme obeležio je veliki broj prilika, ali su mreže ipak mirovale. Roma je bila bliža vođstvu, ali su izgledne šanse propustili Toti, Mansini i Perota. Sa druge strane, u redovima Milana jedino je Sedorf pokušavao da ugrozi gol domaćih.

U nastavku je viđeno mnogo više uzbuđenja. Milan je poveo u 56 minutu. Fenomenalnu akciju, koju je započeo dirigent crveno-crnog orkestra Andrea Pirlo, nastavio je Odo, a krunisao je Kaka, koji je sa deset metara pogodio metu.

Nakon vođstva Milana strateg Rome Lućano Spaleti u igru uvodi Žilija i Vučinića što je bio "bingo". Omaleni Francuz je u 79 minutu anulirao prednost gostiju nakon naizgled bezazlene akcije Totija. Kapiten Rome našao se među četvoricom igrača protivničkog tima ali je uspeo da pronađe Žilija koji je sa pet metara bio neumoljiv.

Sva tri boda rimskom timu obezbedio je crnogorski reprezentativac Vučinić koji je dva minuta nakon izjednačujućeg pogotka iskoristio odličan pas Akvilanija i plasirao loptu u mrežu pored nemoćnog Kalaća.

U premijernom meču kola Serije A koji je odigran na stadionu "Friuli", Udineze i Lacio su podelili bodove. Veoma interesantan susret obeležila su četiri pogotka. Gosti su bili bliži trijumfu jer su u dva navrata imali prednost. Golove za goste postigli su Roki i Ledezma, dok su se kod domaćih u strelce upisali Feroneti i Di Natale.

Udineze - Lacio 2:2
/Feroneti 56', Di Natale 86' - Roki 12', Ledezma 80'/

Roma - Milan 2:1
/Žili 79', Vučinić 81' - Kaka 56'/

Nedelja:
Atalanta - Empoli
Kaljiari - Torino
Fiorentina - Đenova
Inter - Palermo
Livorno - Parma
Ređina - Sijena
Sampdorija - Katanija
Juventus - Napoli

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC