• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pedro za pobedu Čelsija, Teriju "crveni"

Autor mondo.rs

Gol i asistencija dojučerašnjeg napadača Barselone, "plavci" 40 minuta sa igračem manje čuvali vođstvo u Vest Bromviču.

Čelsi je u trećem kolu Premijer lige zabeležio prvu pobedu i još jednom nagovestio da će na njegovim utakmicama ove sezone biti mnogo više golova nego što smo navikli.

Žoze Murinjo je dovođenjem Pedra iz Barselone pojačao ionako kvalitetan napad, ali je odbrana predvođena Džonom Terijem i Branislavom Ivanovićem nastavila da "pliva".

Čelsi je u nedelju održao prosek primljenih golova u prvenstvu Engleske iznad dva, s tim da je Tibo Kurtoa pri rezultatu 0:0 odbranio penal Džejmsu Morisonu - 2:3 (Morison 35, 59 - Pedro 20, Košta 30, Aspilikueta 42)!

Teri je u 54. minutu dobio direktan crveni karton zbog faula koji je nad Salomonom Rondonom načinio kao poslednji igrač odbrane, pa je Murinjo uveo Gerija Kejhila umesto Vilijana i ograničio se na odbranu i kontranapade.

Iako je Vest Brom brzo prepolovio vođstvo Čelsija, mreže su u poslednjih tridesetak minuta mirovale i šampion je sa ukupno četiri boda stigao do mesta u sredini tabele.

Menadžer domaćih Toni Pjulis ušao je u ovaj meč sa dve uzastopne pobede nad Murinjovim timovima (prvu je ostvario na klupi Kristal Palasa, drugu sa sadašnjim klubom u maju ove godine) i ko zna, možda bi sada slavio i treću, da Morison u 14. minutu nije slabo izveo penal nakon faula Nemanje Matića nad Mekmanamanom.

Morison je tukao po sredini gola, Kurtoa nogama odbranio i od tog trenutka su stvari krenule na "vodenicu" Čelsija.

Po žestokom pljusku, Pedro Rodrigez otvorio je svoj premijerligaški račun posle akcije sa Edenom Azarom i šuta koji je zakačio Jonasa Olsona i odseo u donjem levom uglu.

Deset minuta kasnije, Pedro je iskosa sa desne strane uputio nešto između šuta i centaršuta, a Dijego Košta bio na pravom mestu, uklizao i to je bilo velikih 0:2.

VBA je smanjio na 1:2, pošto je Morison pokazao da zna sa loptom mnogo bolje nego što je izveo penal, ali je Sezar Aspilikueta u finišu prvog dela dobro ispratio akciju Košte i "ničiju" loptu sa 15 metara poslao u desni ugao nepomičnog Boaza Majhila...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC