• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pižon propušta Humsku?

Autor mondo.rs

Legenda srpskog fudbala, posle odluke da ne vodi ekipu u meču sa "svojom" Crvenom zvezdom, mogao bi da ne dočeka ni duel s Partizanom.

 OFK Beograd smjenjuje Vladimira Petrovića Pižona Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Dve pobede i pet poraza u prvih sedam kola, a naročito poslednji od Mladosti iz Lučana (0:1), mogli bi da koštaju posla Vladimira Petrovića Pižona.

Trener OFK Beograda mogao bi da "otvori sezonu" kada su učestale superligaške smene u pitanju, a o svemu tome na Karaburmi se priča u nedelji u kojoj se "romantičari" spremaju za gradski derbi sa Partizanom, narednog vikenda u Humskoj.

Igrom slučaja, nakon odluke da ne vodi aktivno ekipu na otvaranju sezone protiv "svoje" Crvene zvezde, Pižon bi tako mogao da propusti i utakmicu s Partizanom, samo iz drugih razloga.

Međutim, uz opasku "za sada", predsednik OFK Beograda Drakče Dimitrijević izjavio je za "Žurnal" da Petrović ostaje trener ekipe.

"Pižon je još trener OFK Beograda i dosad se nije dovodio u pitanje njegov ostanak. Nisam se čuo, ni video sa Petrovićem od utakmice sa Mladošću. Ponavljam da se njegov status ne dovodi u pitanje", demantovao je Dimitrijević ono o čemu se govorilo na i oko oronulog "Omladinskog stadiona".

I ne samo to, moglo je da se čuje da će OFK Beograd ponuditi mesto sportskog direktora Vladimiru Matijaševiću, pod uslovom da njegova navodna neslaganja sa čelnicima Čukaričkog dovedu do raskida saradnje.

"Pročitao sam u medijima da Matijašević ima određenih nesuglasica sa ljudima iz Čukaričkog, ali to je sve što znam. Od vas prvi put čujem da se priča o tome da bi mogao da dođe u OFK Beograd. To nije tačno, pa valjda bih ja prvi znao da u tome ima istine", rekao je Dimitrijević.

OFK je ove sezone pobeđivao samo na Karaburmi, Voždovac 2:1 i Radnik 3:0, dok je sve ostale utakmice završio kao poražen. Posle gostovanja šampionu Srbije sledi dvonedeljna pauza i najverovatnije će tada, ukoliko bude potrebe, biti i napravljeni rezovi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC