• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Mnogi vole da vide kako gubimo

Autor mondo.rs

Još jednu utakmicu u Premijer ligi, Čelsi je odigrao sa desetoricom. Ali, pobedio je. Ipak, Murinjo je ljut. Ustvari, više razočaran. "Na treninzima igramo sa desetoricom, da se pripremimo...", kaže on.



Branilac titule prvaka Engleske je pobedio. Čelsi je sa desetoricom, savladao Vest Bromvič na gostovanju (3:2) po notama Španaca (goloce dali: Pedro, Kosta i Asplikueta), ali je tim iz Londona opet morao da izdrži sa desetoricom na terenu.

Ovog puta crveni karton dobio je Džon Teri, a Murinjo je posle meča bio u elementu. Upitan da li će se Čelsi žaliti na odluku sudije Marka Klatenburga da isključi Terija, Murinjo je odgovorio:

"Mislim da bi trebalo, ali to je gubljenje vremena. Žalili smo se i u ranijim slučajevima, i ništa... To je gubljenje vremena".

Rekao je i da na treninzima uvežbava situacije kada tim ostane sa desetoricom na terenu, kako bi se prilagodio onome što se dešava na utakmicama.

"Ne čudi me novi crveni karton, uopšte. Ne šalim se, mi to vežbamo na treninzima - desetorica na 11. Mi smo to već radili, a moramo i više. Mnogi su razočarani ovim rezultatom, jer vole da vide kako Čelsi gubi".

Murinjo
Izvor: YouTube


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC