• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Andriji milion evra za ugovor!?

Autor mondo.rs

Jedan od potpredsednika Partizana Milorad Vučelić javno saopštio da će, u slučaju da se crno-beli plasiraju u Ligu šampiona, Andriji Živkoviću biti ponuđeno milion evra godišnje da ostane deo Partizana!

 Andriji Živkoviću milion evra ako Partizan uđe u Ligu šampiona Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Andrija Živković je blago Partizana i još jedan iz plejade fudbalera koji su na ceni u inostranstvu. Uspela je uprava Partizana da ga zadrži ovog leta, a čelnici kluba su više puta saopštili da će učiniti sve da ga zadrže bar do juna 2016. godine.

Predsednik Partizana Zoran Popović je u nedavnom intervjuu rekao i da će mu biti ponuđen dvogodišnji ugovor na isteku ove sezone.

"Andrija je biser Partizana. Upravni odbor ga je prepoznao, stao uz njega i počeo da se bori i za njega i za klub. Bio je na meti menadžera koji nisu imali dobru nameru prema Partizanu. Svakodnevno nam se javljaju za njega, ali on će sigurno ostati igrač Partizana do juna 2016, a činimo sve da potpišemo novi dvogodišnji ugovor. On je sjajan, vaspitan momak ima sve predispozicije da postane veliki igrač. Moram da priznam da sam posle gola Steaui i ja skandirao 'Žile, Žile'", rekao je Popović početkom avgusta ove godine.

Da je uprava Partizana zaista odlučna u nameri da zadrži Andriju i sačuva tim i za naredne sezone, potvrđuju i reči jednog od potpredsednika kluba Milorada Vučelića u emisiji "Total soccer odjeci" SOS Kanala.

Vučelić je, naime, javno obećao da će Živkoviću biti ponuđen neverovatan novac za ovdašnje fudbalske prilike ako se Partizan u sredu uveče plasira u Ligu šampiona.

"Evo, kažem da će Andriji biti ponuđen ugovor na milion evra ako uđemo u Ligu šampiona. Nisam pričao ni sa predsednikom, ni sa direktorom (Miloš Vazura) o tome, ali ja već sada mogu da garantujem da će mu to biti ponuđeno", ispalio je Vučelić pravu bombu.

Naravno, ove Vučelićeve reči treba uzeti sa ogradom, ne samo zato što Partizan treba prvo da "skoči, pa da kaže hop", odnosno da se plasira u Ligu šampiona, već ovo što je rekao treba da bude potvrđeno i na organima kluba. I, uz to, da se Partizan "odbrani" od naleta inostranih klubova za člana reprezentacije koja je postala svetski šampion na Novom Zelandu.

U svakom slučaju, ako je Vučelić zaista bio iskren i ako Živkoviću bude ponuđen toliki novac, biće to presedan u srpskom fudbalu i možda najava drugačijeg poslovanja, jer smo do sada bili svedoci besomučne prodaje ovdašnjih talenata bez nekakvog naročitog plana i strategije.

Partizan bi eventualnim plasmanom u Ligu šampiona zaradio 15-ak miliona evra, što bi mogao da iskoristi za potpunu finansijsku stabilizaciju kluba i da počne da pravi strategiju za naredne godine. Ta strategija trebalo bi (morala bi!) da podrazumeva i pravljenje tima na duže staze.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC