• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vratićemo mušemu LŠ u Beograd"

Autor mondo.rs

Penali? Mi bismo ranije da obezbedimo Ligu šampiona, zbog zdravlja svih nas, kažu u Partizanu. Svi su zdravi i orni za meč protiv BATE-a.

 Partizan pred BATE Izvor: MONDO



Partizan će se u sredu uveče boriti za svoje treće učešće u grupnoj fazi Lige šampiona. Prethodna dva puta do Lige šampiona je stizao posle velikih drama u Engleskoj i Belgiji. Oba puta - protiv Njukasla 2003. i Anderlehta 2011. godine Partizan je imao više sreće u penal-lutriji.

Pred revanš utakmicu sa beloruskim šampionom, BATE Borisovim, novinari su pitali predstavnike srpskog šampiona da li bi pristali da i ovog puta penali odlučuju i da presude u korist Partizana.

"Ja bih više voleo da kroz igru i lepim rezultatom stignemo do cilja. A ako već moraju penali... onda neka pobedi Partizan", odgovorio je trener Zoran MIlinković.

Vezista Darko Brašanac je nasmejao prisutne u press sali:

"Bilo bi dobro da zbog nas, navijača i naših porodica izbegnemo takav rasplet", na šta se uključio Milinković, dobacivši: "I trenera!".

Vezista Partizana je nastavio: "Voleo bih da u 90 minuta obezbedimo rezultat koji će nas odvesti u Ligu šampiona. Dobro pamtim i Njukasl i Anderleht".

Brašanac je potom napravio izraz lica teško preživljenih ludih završnica Partizana.

Na podsećanje da se u Beogradu dogodila i Artmedija (Partizan ispao na penale), Brašanac je samo prokomentarisao: "Da, da i Artmedija".


Trener Milinković je rekao da su, osim Marka Jevtovića, koji zbog isključenja u Belorusiji, naravno, ne može da konkuriše za tim, svi ostali zdravi i orni za megdan.

PODRŠKA NAVIJAČA

Vođe navijača Partizana pozvali su sve pristalice crno-belih da, bez obzira na rezultat, posle utakmice dođu na plato ispod južne tribine stadiona, gde će se pojaviti fudbaleri kako bi im dali podršku za nastavak sezone u prvenstvu i evropskom takmičenju.


"U slučaju da ne prođemo u Ligu šampiona, dođite i pokažite vernost Grobara, koja nas toliko razlikuje od drugih", piše u poruci vođa Grobara.

"Nesporna je naša želja da sutra uveče napravimo još jedan odlučujujući korak ka Ligi šampiona. Osim Marka Jevtovića koji zbog isključenja u Borisovu nema pravo nastupa, nemamo nikakvih kadrovskih problema. Još je u svežem sećanju meč sa Steauom, koji svi zajedno ističemo i nosimo u srcu. Svi bismo želeli da sutra ponovimo, uz sav respekt prema BATE-u. Imamo energiju i nadamo se da ćemo, uz znanje sve to da primenimo na terenu. Učinićemo sve da stignemo do rezultata koji će mušemu vratiti u Beograd".

Upitan kakvu igru protivnika očekuje, trener Partizana je odgovorio:

"Znam šta znači igrač više, a naš protivnik svoj stil igre nije promenio ni kada je bio u situaciji 11 na 10 u prvoj utakmici. Reč je o vrlo agresivnoj, upornoj i disciplinovanoj ekipi. Aleksandar Hleb je nosilac igre i izuzetno im mnogo znači. Pretpostavljamo kako će da igraju, nemamo nikakve dileme - Partizan mora da napadne a naši napadi ne bi smeli da nas uvede u probleme. Nadam se da ćemo Beloruse videti u situaciji kada gube i jure rezultat. Mnogo umeća i pameti će nam biti potrebno za plasman u Ligu šampiona".


Novinari su pitali Brašanca i da li tim oseća pritisak pred ovaj, može se reći, meč generacije crno-belih?

"Veći smo pritisak imali pred Steauu. Sada imamo obezbeđeno učešće u Ligi Evrope i plasman u najelitnije takmičenje bila bi premija. Navijači su nam uvek vetar u leđa, a koliko nam znače videlo se protiv Steaue kada smo imali negativan rezultat", odgovorio je vezista Partizana.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC