• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milinković: Desilo se... Grbić: Ja sam kriv!

Autor mondo.rs

Petar Grbić preuzeo krivicu na sebe za poraz od Čukaričkog. Trener Partizana Zoran Milinković rekao da se poraz "jednostavno desio".

 Milinković: Desilo se... Grbić: Ja sam kriv! Izvor: MN PRESS

Kakva promena raspoloženja.

Pre samo nekoliko dana nasmejani i srećni fudbaleri Partizana napustili su WWK Arenu u Augzburgu. Pobedili su bundesligaša i to tako što su mu u gostima dali tri komada. U ponedeljak potpuno drugačija slika u Humskoj posle utakmice Superlige sa Čukaričkim.

Tužni, razočarani i besni.

 Još jedan poraz, četvrti u Superligi i možda konačan oproštaj šampionske titule.

Petar Grbić se vratio na teren, neslavno. Dobio je priliku u drugom poluvremenu i posle samo nekoliko minuta nije iskoristio penal.


"Preuzimam svu odgovornost za ovo večeras. Hteo sam šutiram penal i zamolio sam Stefana da mi dozvoli i on je pristao. Golom bi se na najbolji mogući način vratio na teren i mnogo mi je žao što sam promašio. Hteo sam da šutiram zbog samopouzdanja, ali me taj promašeni penal me nije ubio. Stefanu je posle bilo mnogo teže..."

Grbić je stao u odbranu kapitena, koji je imao sukob sa delom navijača.

"To niko od nas nije zaslužio, pogotovo ne on i pogotovo ne posle meča karijere koji je odigrao u Nemačkoj. Babović mnogo voli ovaj klub i stvarno mi nije jasno odakle mržnja kod pojedinaca. Ponavljam, kod pojedinaca".

Upitan šta se dešava sa Partizanom u domaćoj ligi odgovorio je: "Stvarno ne znam. Mi naše pravo lice pokazujemo u Evropi, a nadam se i verujem da ćemo uskoro sa prvom pobedom to lice pokazati i u domaćoj ligi".

Trener Zoran Milinković sublimirao je celu crnu seriju Partizana u dve rečenice: "Imali smo dva penala, imali smo igrača više, stvarali smo šanse, ali nismo uspeli. Ništa mi se slično nije dogodilo u kraijeri. Jednostavno, desilo se".

I šef stručnog štaba je stao u odbranu Babovića istakavši da takva situacija traje duže i da je dobro poznato koliko Stefan voli Partizan.

Na konstataciju novinara da je Zvezda na velikih "plus 12", Milinković je rekao: "Ne bih hteo da se ponavljam, već je postao stereotip, ali ima još mnogo da se igra i mi imamo obavezu prema navijačima da se borimo za naslov prvaka".

Nije želeo da uporedi Partizan u Ligi Evrope i Partizan u Superligi.

"Za dublju analizu i nije za večeras", završio je.

Trener Čukaričkog Vladan Milojević na najbolji način se oprostio od svojih igrača.

"Zaista sam ponosan na momke, odigrali su odlično svih 90 minuta i zaslužili smo pobedu. Nadam se da će im trijumf dati krila za nastavak takmičenja".

Što se tiče spornih situacija Milojević je ispao veliki sportsmen.

"Ne bih da komentarišem suđenje. Imam potpuno poverenje u našeg najboljeg arbitra i njegove pomoćnike i ako su oni videli te situacije tako, ona je i bilo tako", rekao je bivši trener Čukaričkog i dodao da se njegova izjava ne bi razlikovala i da je njegova ekipa izgubila.

...
Izvor: YouTube/Sos kanal

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RAFA

Gospodine Milinkovicu sve je gotovo igrace se koliko ce se igrari ali vi ste donji. Dosta je bilo Karadzica i Partizana i vase je odsviralo. Dzaba vam liga evrope

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC