• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tinejdžer kamenovao "orlove"

Autor mondo.rs

Prozor na autobusu koji je prevozio fudbalere Srbije u Tirani polomio 14-godišnji dečak, koji je kasno sinoć priveden, preneli su albanski mediji

U Tirani je opsadno stanje. Meč Albanije i Srbije u kvalifikacijama za EURO 2016 izazvao je mnogo pažnje, ali, nažalost, i incidente.

Uprkos jakim bezbednosnim merama i policijskim snagama koje su bile raspoređenje na putu od aerodroma do hotela Šeraton, autobus sa fudbalerima Srbije je kamenovan.

Na putu srpske reprezentacije do hotela nekoliko huligana uspelo je da baci kamenice ka autobusu i da polomi staklo iza vozača.

Albanska policija je kao krivca identifikovala tinejdžera, 14-godišnjeg dečaka, za kojim je u sredu kasno uveče tragala. Albanski mediji u četvrtak ujutro objavili su da je on je priveden.

Zbog incidenta koji se dogodio odmah po dolasku srpske delegecije u Aklbvaniju, uprkos garancija tamošnje policije da nikakvih problema neće biti, održavanje meča u Elbasanu, koji je zakazan za večeras od 20.45 časova, doveden je u pitanje.

Komesar za bezbednost FSS Milivoje Mirkov poručio je da ne isključuje mogućnost da utakmica Albanija - Srbija ne bude odigrana ukoliko bude procenjeno da je ugrožena bezbednost srpskog državnog tima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC