• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FS Albanije zahvalio svojima

Autor mondo.rs

Fudbalski savez Albanije zahvalio se državi, policiji, navijačima i ostalima koji su doprineli da utakmica protiv Srbije protekne bez incidenta.

Fudbalski savez Albanije izdao je saopštenje u kojem se zahvalio svima u državi što su doprineli da meč visokog rizika protiv Srbije protekne u najboljem redu.

Čelnici albanske "kuće fudbala" istakli su da zahvaljuju državi, odnosno obaveštajnim službama, nacionalnoj gardi, policiji i ostalima koji su učinili maksimalne napore da sve bude u najboljem redu, a posebnu zahvalnost duguju stanovnicima Tirane i Elbasana, koji su imali strpljenja da istrpe saobraćajne gužve, ali i blokade grada.

Oni nisu propustili da naglase da su i navijači odradili sjajan posao, posebno oni koji su prešli dug put i do 1.000 kilometara kako bi bili uz nacionalni tim u četvrtak na stadionu u Elbasanu.

"Izgubili smo bitku, ali borba se nastavlja. Obećavamo da nećemo odustati. Nikada. Državljanstvo, sigurnost, pokazavanje najboljih vrednosti, nadjačalo je sve ostalo i to nas čini ponosnim", navodi se između ostalog u saopštenju.

"Nažalost nismo uspeli. To ne znači da bi trebalo da pognemo glave. Naprotiv, poraz mora da nas nauči da u budućnosti budemo još jači i efikasniji. Svi smo kucali kao jedno srce. Momci su se borili na terenu, dok su ostali sa rukom na grudima, bili uz njih. Svi smo disali kao jedan i nadamo se da će tako biti uvek", stoji u poruci Fudbalskog saveza Albanije.

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je u Elbasanu domaću selekciju Albanije sa 2:0 (0:0), u preposlednjoj utakmici I grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC