• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LAV KUP: Derbi na Brdu, Partizanu najlakše

Derbi meč četvrtfinala Lav Kupa Srbije igra se u sredu na Banovom brdu, gde Čukarički dočekuje branioca trofeja Crvenu zvezdu.

 LAV KUP: Derbi na Brdu, Partizanu najlakše  Izvor: MONDO

"Brdjani" ove sezone igraju veoma dobro i trenutno su peti u Superligi, dok je Zvezda druga sa pet bodova zaostatka za vodećim Partizanom. Ove dve ekipe sastale su se i prošle godine u četvrtfinalu Kupa Srbije i tada su na Brdu slavili crveno-beli 2:0.

Trener Čukaričkog Dragoslav Stepanović izjavio je da bi eventualna pobeda bila "istorijska", ali je rekao da poraz ne bi doživeo kao "tragediju".

"Ne treba trošiti reči kada je u pitanju kvalitet Crvene zvezde. Oni imaju igrače, koji mogu sami da reše pitanje pobednika. Želim da ovaj mladi tim uskoro počne da igra totalni fudbal. Moji igrači veruju u sebe i biću presrećan ako naprave iznenadjenje", rekao je Stepanović.

Pavle Ninkov, zimsko pojačanje Zvezde upravo iz Čukaričkog, očekuje težak meč, ali i reprizu prošlogodišnjeg četvrtfinala na Banovom brdu.

"Svaki manji tim protiv Zvezde ulazi veoma motivisano. Očekujem težak meč, a mi moramo da budemo maksimalno motivisani. Naš zadatak je da osvojimo trofej", rekao je Ninkov.

Fudbaleri OFK Beograda pokušaće na svom terenu protiv Javora da poprave lošu sliku iz prvenstva, u kojem su u prva tri meča prolećnog dela osvojili samo jedan bod.

Uprava "romantičara" zbog toga je angažovala novog trenera Ljupka Petrovića, koji će u sredu debitovati na klupi OFK Beograda. Javor, sa druge strane, igra veoma dobro ove sezone i trenutno je vodeći tim Prve Tekekom lige Srbije (PLS).

Ekipa Zemuna, koja vodi veliku borbu za opstanak u PLS, na svom terenu igraće protiv superligaša Banata. Zemunci su prošlog vikenda savladali niški Radnički sa 1:0, dok je Banat istim rezultatom pobedio na gostovanju Smederevu.

Najlakši posao u četvrtfinalu trebalo bi da ima vodeći tim Meridijan Superlige Partizan, koji će dočekati trećeligaša Sindjelić iz Niša.

"Moram da konstatujem bez obzira na rang u kome se gosti takmiče, da mora da se ispoštuje najprostije pravilo u fudbalu, a to je - niko nikom ništa ne poklanja. Znam iz iskustva da je sutrašnja utakmica za igrače Sindjelića jedna od najvažnijih u njihovoj karijeri i da ce dati 200 posto kada izadju na teren", rekao je trener Partizana Slaviša Jokanović.

Sve utakmice igraju se u sredu od 13.30 časova, osim duela Partizan-Sindjelić, koji počinje u 16.30.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC