• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Fabrisio se oporavio, ali...

Autor mondo.rs

Pred meč osmine finala Kupa Srbije protiv Voždovca, trener Partizana Ljubinko Drulović rekao da se jedan od štopera oporavio. Da li će i biti u sastavu? Drulović kaže: "Partizan u najjačem sastavu".

 PARTIZAN: Fabrisio se oporavio, ali... Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Odbrana Partizana je u poslednja tri meča primila samo jedan gol (Novi Pazar 3:0, AZ Alkmar 2:1, Spartak 1:0). Sijaset povreda, pogotovo defanzivaca, primorala su Ljubinka Drulovića da posegne za prinudnim rešenjima, pa jena te tri utakmice jedan od štopera bio Ivan Bandalovski.

Nakon pobede nad AZ Alkmarom u Ligi Evrope, napadač Valeri Božinov ushićeno je govorio o svom zemljaku Bandalovskom, uz opasku: "Ma, ne treba nam novi štoper, imamo Bandu, našeg Ramosa Maskerana!".

Stručni štab Partizana, pogotovo trener Ljubinko Drulović veoma je zadovoljan kako Bandalovski igra na poziciji štopera, a pred utakmicu sa Voždovcem u osmini finala Kupa Srbije (sreda, 13 časova, stadion na Vračaru) imaće na raspolaganju još jednog centralnog defanzivca - oporavljenog Fabrisija.

"Fabrisio se vratio", rekao je Drulović na konferenciji za novinare pred utakmicu sa Voždovcem, ali nije precizirao i da li će igrati.

"Ne znam... iskreno da vam kažem, jako sam zadovoljan kako igraju Bandalovski i (Lazar) Ćirković. Mislim da su dobar tandem, da su se dobro uklopili. Videćemo kakva je situacija sa Ćirkovićem, pa ćemo na osnovu toga ćemo odlučiti ko će igrati", dodao je Drulović.

Ono što je poznato jeste i da vezista Alen Stevanović i dalje ne može da igra.

"Stevanović je juče pokušao da trenira sa ekipom, ali je ponovo osetio bol... Videćemo kada će da se vrati.  Ostali su dobro", rekao je Drulović.

Što se tiče meča protiv Voždovca, Drulović je rekao da očekuje da njegov tim nastavi pobednički niz. 

"Kup je važno takmičenje u koje smo ušli s namerom da igramo finale i da u tom finalu pobedimo. Čeka nas zahtevna i teška utakmica sa Voždovcem, biće zanimljiva, verovatno i neizvesna... Verujem u momke i verujem da ćemo nastaviti ovu pobedničku seriju i plasirati se u naredno kolo. Što se tiče prvenstva, Partizan se nije predao, niti će se predati", rekao je Drulović.

Veruje da će Voždovac pokušati sve da iznenadi crno-bele.

"Voždovac je u prošlom kolu odmarao neke igrače, verovatno će igrati protiv nas u najjačem sastavu, pokušaće da nas iznenadi, da nas pobedi. Mi ćemo igrati sa najboljom ekipom, možda će biti nekih promena u timu, ali igraće igrači koji su 100 odsto spremni", naveo je Drulović.

Moguće je da će biti promena na golu Partizana. Drulović je zadovoljan i odbranama Filipa Kljajića, ali i kako na treninzima radi Živko Živković, koji je do nedavno bio nezamenljiv.

"Moguće da će Živko da brani. I Filip i on su kvalitetni golmani, sa te strane Partizan je miran. Živković izuzetno dobro radi, vrhunski je profesionalac, možda je zaslužio šansu", rekao je trener crno-belih.

Partizan i Voždovac igrali su u 11. kolu prvenstva Srbije upravo na Vračaru, a crno-beli su tada pobedili 2:1 (Voždovac je poveo golom Nikole Ćirkovića, a Partizan je preokrenuo golovima Andrije Živkovića i Stefana Babovića iz penala).

Drulović najavio: Povratak Kneževića i Aškovskog



Cela konferencija za novinare

Drulović pred Voždovac
Izvor: FK Partizan/YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC