• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Runi nije povređen, već pijan!

Autor mondo.rs

Kapiten Mančester junajteda, pišu lokalni mediji, pao je na alko-testu zbog čega ga je Van Gal odstranio sa liste putnika na meč sezone.

Večeras u 20.45, u Nemačkoj, Mančester junajted igra utakmicu sezone, a Luj van Gal možda i meč koji će odrediti njegovu sudbinu na "Old trafordu".

Samo pobeda "đavolima" garantuje plasman u osminu finala Lige šampiona.

Pre puta na duel sa aktuelnim liderima Grupe B, "vukovima" sa "Folksvagen arene", saopšteno je da kapiten Junajteda, Vejn Runi, neće biti u stanju da nastupi zbog povrede.

Međutim, ta povreda zapravo je ozbiljna povreda klupskog pravilnika, a ne povreda zdravstvene prirode. Mančesterski mediji objavili su da se 300.000 funti nedeljno plaćeni fudbaler, sa svega sedam golova ove sezone na 20 nastupa, pojavio pijan na treningu, zbog čega ga je menadžer Van Gal poslao na alko-test i...

...da je alko-test potvrdio da se radi o potencijalno velikom skandalu u Karingtonu.

Šta će biti epilog ove nove neprijatne situacije na "Teatru snova", pokazaće dani koji slede. Uglavnom, Van Gal za duel sa Volfsburgom na raspolaganju ima 19 igrača, dok će 30-godišnji kapiten utakmicu posmatrati iz svog doma u Engleskoj.

Da sve bude gore, od ranije su povređeni Luk Šo, Markus Roho i Luis Antonio Valensija, a roviti i nedovoljno spremni su Fil Džons, Ander Erera i Morgan Šniderlan, pa je prostor za manevar Van Galu itekako sužen.

U kombinaciji za tim su David De Hea, Serhio Romero, Padi Mekner, Kris Smoling, Giljermo Varela, Kameron Bortvik-Džekson, Dali Blind, Mateo Darmijan, Bastijan Švajnštajger, Majkl Karik, Šon Gos, Nik Pauel, Ešli Jang, Džes Lingard, Andreas Pereira, Huan Mata, Memfis Depaj, Maruan Felaini i Antoni Marsijal.

Ako PSV Ajndhoven kod kuće pobedi CSKA iz Moskve, u tom slučaju je Junajtedu neophodna pobeda nad Volfsburgom, koji bi u tom slučaju i sam bio eliminisan, pa nema dileme oko toga da će "vukovi" napasti "đavole" svom snagom. Ako PSV ne uspe da savlada CSKA, onda je Junajtedu dovoljan i bod za prolaz dalje.

Utakmicu na rasprodatoj "Folksvagen areni" sudiće naš arbitar Milorad Mažić.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC