• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potrošio 250 miliona, a uveo Nika Pauela?!

Autor mondo.rs

Menadžer Mančester junajteda koristio je u Volfsburgu fudbalera koji je poslednji meč za "đavole" odigrao u avgustu 2014. Pročitajte kako su navijači reagovali na to.

Posle eliminacije Mančester junajteda iz Lige šampiona već u grupnoj fazi, očekivano pljušte optužbe i "prozivke" na račun Luja Van Gala.

Jedan detalj utakmice posebno je zapao za oko navijačima - uvođenje u igru Nika Pauela, veziste koji je poslednji meč za "đavole" odigrao u prvom mesecu takmičarske 2014/15!

Bivši mladi reprezentativac Engleske zamenio je Huana Matu, asistenta za prvi gol, što je, naravno, još više razbesnelo navijače u večeri koju će se truditi da što pre zaborave. U igru je ušao u 69. minutu, dok su se "đavoli" i dalje borili za aktivan rezultat.

Pristalice Junajteda zanimljivo su komentarisale tu izmenu na Twitteru, a neke poruke će vas sigurno nasmejati.

- "Da li sam zaista juče video Nika Pauela da se vraća iz mrtvih i ulazi u igru umesto Huana Mate, osvajača Lige šampiona? Čini se kao košmar"

- "Gde si bio kad je Van Gal zamenio Matu Pauelom?"

- "Nekad sam se pitao šta se zaista dogodilo sa letom MH370, da li vanzemaljci postoje i šta će se desiti kada umrem. Onda je Nik Pauel ušao umesto Huana Mate"

- "Potrošio je 250 miliona evra, a izmena spasa u jedinoj utakmici koju je morao da pobedi u Junajtedu mu je Nik Pauel"

- "Naučnici će decenijama pokušavati da otkriju zašto je Van Gal izveo Matu i uveo Nika Pauela u poslednjih pola sata utakmice koju je morao da pobedi"

- "Sanjao sam sinoć najbizarniji san, u kojem je Luj Van Gal uveo Nika Pauela umesto Huana Mate u utakmici koju je morao da pobedi"

- "Nik Pauel umesto Huana Mate... Prespavao sam noć i probudio se i dalje sam zbunjen"

Ko je Nik Pauel?

Mladi vezista, nekad veliki talenat, stigao je u Junajted 2012, sa 18 godina, za šest miliona funti, za vreme mandata ser Aleksa Fergusona. Debitovao je za "đavole" 21. jula iste godine, u prijateljskoj utakmici u Južnoj Africi. Tog leta je prvi put nastupio i u Premijer ligi, zamenivši Rajana Gigsa protiv Vigana (4:0) i na istoj utakmici postigao gol, na asistenciju Ćićarita Ernandeza.

Potom je odlazio na pozajmice. Najpre u Vigan, u sezoni 2013/14, gde je zaigrao i u međunarodnom takmičenju, a potom i u Lester, u takmičarskoj 2014/15.

Ove kalendarske godine, devet meseci se borio sa povredom zadnje lože i prvi put zaigrao tek 23. novembra, u utakmici rezervnih timova Junajteda i Noriča. To mu je ujedno bila i jedina priprema za duel protiv Volfsburga.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC