• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda: Ne smemo da pretimo Feneru, ali...

Autor mondo.rs

Pred teško gostovanje u Istanbulu crveno-beli, koji kubure sa sastavom tima, obećavaju samo maksimalno zalaganje. Dangubić se vraća posle dva meseca odsustva

 Zvezda - Fener najava Izvor: MN PRESS

Košarkaše Crvene zvezde u petak uveče očekuje veliki izazov u 9. kolu Evrolige. Tim Dejana Radonjića, koji je u prethodne dve runde pred svojom publikom dobio Real Madrid i Himki, gostuje Fenerbahčeu, ekipi koja je lako osvojila bodove u Beogradu (74:60).

Trener Zvezde svestan je da ih u Istanbulu očekuje težak meč protiv lidera grupe A, ekipe koja pretenduje na najviši plasman u Evroligi.

Osim ozbiljnog rivala Radonjića zabrinjava i stanje u ekipi.

"Igramo protiv ekipe koja je u prvoj fazi takmičenja pokazala najviše i prva izborila plasman u Top 16 fazu. Svesni smo da se radi o vrhunskom timu, naša publika i navijači su imali prilike da ih vide u Beogradu, gde su gotovo rutinski stigli do pobede, koja je mogla da bude izražena i većom razlikom. Ipak, okrenuti smo sebi, i ono što je prvo, da vidimo u kom sastavu ćemo igrati, jer sada imamo mnogo problema sa prehlađenim igračima. Ipak, bez obzira na sve, izaći ćemo maksimalno motivisani da odigramo dobar meč protiv vrhunske ekipe", rekao je Radonjić uoči polaska ekipe u Tursku.

Virusi su prethodnih dana pokosili crveno-bele. Boriša Simanić je ostao u Beogradu, dok je Maik Cirbes, koji takođe ima problema sa prehladom, otputovao sa ekipom u Istanbul, ali će odluka o tome da li će zaigrati biti donesena uoči početka meča.

Ipak, ohrabrujuća vest je da se posle dva meseca odsustva zbog povrede u tim vraća Nemanja Dangubić.

Marko Simonović ulogu favorita prepušta rivalu, ali obećava da će Zvezda odigrati maksimalno borbeno.

"Ne možemo, i nismo baš u situaciji da pretimo Fenerbahčeu, niti to može bilo ko, posebno ne u Istanbulu. Idemo tamo da odigramo maksimalno angažovano i da vidimo šta možemo da izvučemo iz te utakmice. Nadam se dobrom meču, podigli smo formu, posebno u odnosu na prvu utakmicu sa njima u Beogradu, sada smo i kompletniji, pa ćemo videti kako će se odvijati situacija na terenu", istakao je iskusni igrač crveno-belih.

Crvena zvezda će odraditi dva treninga u Istanbulu do početka meča, koji je zakazan za petak od 20.45 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC