• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kraj sezone za Van Nistelroja?

Napadač Real Madrida Rud van Nistelroj moraće ipak na operaciju članka, zbog koje će najverovatnije propustiti ostatak sezone.

 Kraj sezone za Van Nistelroja? Izvor: MONDO

Iako se pretpostavljalo da će Holandjanin posle mesec dana odsustva biti spreman za revanš Kupa kralja sa Valensijom u subotu, u sredu je procenjeno da će morati da se podvrgne hirurškom zahvatu.

On će pauzirati nekoliko meseci, što znači da ga trener Reala Bernd Šuster neće imati na raspolaganju u odlučujućim borbama za titulu u Primeri.

Holandski centarfor je povredio desni članak 2. februara u dvoboju protiv Almerije, ali je rovit nastupio protiv Betisa, Rome i Hetafea, što ga je koštalo pogoršanja povrede.

Prema prognozama lekara sa Santago Bernabeua najbolji scenario oporavka je da se Van Nistelroj vrati u poslednje četiri utakmice prvenstva sa Osasunom, Barselonom, Saragosom i Levanteom, mada je mnogo realnija mogućnost da ga do kraj sezone neće biti u madridskoj ekipi.

Takodje, postoji velika opasnost da Holandjanina, koji je na Santjago Bernabeu došao 2006. godine iz Mančester junajteda, ne bude u taboru "lala" na predstojećem Evropskom prvenstvu u Austriji i Švajcarskoj.

Van Nistelroj je u dresu Madridjana postigao 49 golova na 75 utakmica u svim takmičenjima, dok je u nacionalnoj selekciji 30 puta bio strelac na 59 mečeva.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC