• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Partizan u polufinalu Kupa Srbije

Fudbaleri Partizana "peticom" su ispratili srpskoligaša Sinđelić u Niš i pridružili se grupi beogradskih timova u polufinalu Lav Kupa Srbije.

 I Partizan u polufinalu Kupa Srbije  Izvor: MONDO

U poslednjem i najneravnopravnijem duelu četvrtfinala u sredu, crno-beli su na svom terenu pobedili Nišlije sa 5:1 (2:0), tako da sada čekaju žreb zajedno sa Crvenom zvezdom, OFK Beogradom i drugoligašem Zemunom.

Bez Stevana Jovetića, a sa Portugalcem Moreirom na klupi, tim Slaviše Jokanovića ponovo nije blistao, ali je na kraju rutinski eliminisao učesnika trećeg ranga takmičenja.

Vodeći gol Partizan je postigao u 24. minutu, posle velike greške golmana gostiju Ivana Milanovića. On je ispustio jednu "čistu" loptu, koju je u gol "ćušnuo" Dragan Čadikovski. Makedoncu je to bio prvenac od dolaska u Humsku ove zime.

Čadikovski je ubrzo postigao i drugi gol, kada je u 38. minutu glavom lepo reagovao na centaršut Ivana Obradovića sa leve strane. Obradović, asistent kod ovog, ali i četvrtog gola Partizana, zaslužio je epitet igrača utakmice.

Odmah na startu drugog poluvremena, Sinđelić je iz prve akcije na utakmici postigao gol, a strelac je bio Novica Lazarević. Njegov prvi šut zaustavio je Mladen Božović, ali ne i drugi.

Posle tog gola, gosti su imali još dva "zicera", ali su srećom po velikog favorita bili nesigurni u završnici. Drugu veliku priliku propustio je Lazarević, kojem je Božović zaustavio šut.

Od tog trenutka Partizan je zaigrao ozbiljnije. U 55. minutu Brazilac Žuka, takođe glavom, razrešio je dileme oko konačnog ishoda susreta, pred 3.000 gledalaca, od kojih je veliki deo već u trenutku Žukinog slavlja bio na putu ka "Pioniru".

Oni koji su ostali, videli su i najlepši trenutak na meču. U 61. minutu na centaršut Obradovića, Đorđe Lazić je iz voleja zakucao loptu u mrežu Nišlija. Tačku na ovaj susret stavio je Žarko Lazetić golom u 74. minutu.

Izveštaje sa ostalih mečeva četvrtfinala Lav Kupa Srbije možete pročitati OVDE.

Polufinalni dueli biće odigrani 16. aprila, a finale 17. maja.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC