• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajern u finalu Kupa

Fudbaleri Bajerna iz Minhena plasirali su se u finale Kupa Nemačke pošto su u sredu na svojoj Alijanc Areni savladali Volfsburg rezultatom 2:0.

 Bajern u finalu Kupa  Izvor: MONDO

“Vukovi” su dugo odolevali napadima Bavaraca, da bi Bajern, koji je u ovu utakmicu ušao sa dva uzastopna poraza, od Anderlehta u Kupu UEFA i Kotbusa u prvenstvu, u 60. minutu konačno stigliu u vodjstvo pogotkom Franka Riberija.

Šest minuta kasnije nakon šuta Podolskog golman gostiju Benaljo odbija loptu, a na pravom mestu se našao Miroslav Klose koji osigurava pobedu Bajerna i nastavak trke za "triplom krunom" - Bundesligom, Kupom Nemačke i Kupom UEFA.

Srpski reprezentativac Danijel Ljuboja počeo je utakmicu u špicu Volfsburga, ali nije mnogo pokazao, pa je zamenjen na isteku sata igre.

Protivnik Bajerna u finalu Kupa, koje je zakazano za 19. april u Berlinu, biće Borusija iz Dortmunda koja je u utorak u prvom polufinalu savladala druoligaša Karl Cajs Jenu sa 3: 0.

Borusiji će to biti prvo finale posle 1989. godine kada su osvojili ovaj trofej, dok će Bavarcima to biti 16. finale u kome će imati priliku da 14. put osvoje trofej namenjen osvajaču Kupa.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC