• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Futsal MAGIJA: Orlovi pobedili Portugaliju!

Autor mondo.rs

Bravo, majstori! Rikardinjo je dao gol za pamćenje, ali naši asovi su dali TRI. Srbija je prva, ide na Ukrajinu.

 Srbija Portugal Euro 2016. futsal Izvor: MN PRESS

MAGIJA!

Portugalci imaju Rikardinja "O Magica", mi imamo TIM!

Srbija - Portugalija 3:1 (1:1) u fantastičnom meču Grupe A, posle čega su zakazana prva četvrtfinala na UEFA futsal evropskom prvenstvu u Beogradu.

I, da... Ne idemo na Špance. To "zadovoljstvo", potrošivši veliku energiju, mnogo emocija i uloživši određeno znajne, prepustili smo našim rivalima. Oni će u ponedeljak u 21.00 na šestostruke prvake Evrope, a momci Ace Kovačevića sasvim zasluženo u 18.30 na duel sa Ukrajincima.

Nećemo reći da je ovo bio eliminacioni meč, ali nije nemoguće da se na kraju turnira ispostavi kao tako.

Srbija je zabeležila, za sada, najveću pobedu na evropskim prvenstvima i to nadigravši rivala koji trenutno ima najboljeg igrača na svetu i koji je to demonstrirao na delu, postigavši možda i najbolji gol u istoriji šampionata.

Tada se malo uvukla zebnja u redove našeg tima, branili su se "orlovi" u finišu prvog poluvremena, ali šta god da je rekao na pauzi, a razgovora je bilo sigurno, naš selektor Kovačević izabrao je prave reči.

Na teren se u nastavku vratila "druga" ekipa, kapiten Marko Perić je povukao svom snagom i pokazao zašto nosi traku, nismo paničili ni kada su "otišle" u nepovrat tri velike šanse koje je sam stvorio, a kad je osetio da ga "neće" gol, izveo je piruetu na centru igrališta, poslao loptu u prostor kroz noge rivala i izbacio Predraga Rajčevića u šansu, koju je on iskoristio instiktivno na jedini mogući način.

Video je da mu Viktor Ugo uklizava "u" noge, pa ga je iz prve, desnom, spoljnom, prebacio "bocnuvši" loptu u mrežu. I to je bila magija, koja je prelomila meč!

Portugalci su tada zaigrali sa golmanom-igračem, mogao je i naš čuvar mreže Miodrag Aksentijević da postigne treći gol, ali je njegov pokušaj s gola na gol za 3:1 pogodio prečku, međutim bilo je gotovo veoma brzo - strelac vodećeg gola za Srbiju, Mladen Kocić majstorski je proigrao Marka Simića, koji je savladao Uga i digao 11.000 ljudi na noge -POBEDA!

...
Izvor: YouTube

Da je bilo nerešeno, prva u grupi bila bi Portugalija, koja je Sloveniju pobedila 6:2, dok su "orlovi" bili bolji od istog rivala 5:1.



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC