• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbi iz Nacionala: Nisu nas vređali

Autor mondo.rs

Igrači šampiona Hrvatske u futsalu Mladen Kocić i Borko Surudžić kažu da ih niko nije vređao za vreme i posle prekinute utakmice njihovog kluba i Futsal Dinama.

 Mladen Kocic Borko Surudzic Nacional Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Mladen Kocić je prošle sezone u Kupu Hrvatske doživeo aplauz na otvorenoj sceni od navijača Futsal Dinama, najvećeg rivala njegovog kluba Nacionala. Odlični igrač malog fudbala u pobedi višestrukog prvaka Hrvatske postigao je čak pet od ukupno osam golova.

Za sjajnu igru bio je nagrađen ovacijama publike.

Ali, na poslednjem susretu, koji je igran samo jedno poluvreme, jer je prekinut zbog fizičkog napada Bed blu bojsa na predsednika Nacionala Đola i golmana Pavlića, pojavile su se informacije da je tandem Srba vređan od pristalica "modrih" na nacionalnoj osnovi.

U četvrtak je novinar portala Index.hr Andrija Vuković, koji je i sam bio prisutan nemilim scenama, rekao za MONDO da nije čuo nikakve uvrede na račun Kocića i Surudžića, a istog dana su i srpski fudbaleri izjavili za "Sportski žurnal" da nisu bili vređani na nacionalnoj osnovi.

"Sa nama dvojicom sve je u redu, nikakvih problema nismo imali. Pretučen je predsednik Đolo, kao i golman Pavlić i saigrač Čujec na parketu. Nikakvih uvreda na račun Srba nije bilo", rekao je Surudžić.

"Ni u jednom momentu nisam pomislio na vraćanje u Srbiju, kao ni Kocić. Iza ovog incidenta nije politička priča, zakazala je organizacija meča što je iskoristilo desetak huligana i epilog je poznat", dodao je srpski fudbaler.

Za dve godine koliko je u Hrvatskoj nije imao nijedan incident,

"Nismo imali nijednu lošu situaciju, imamo odličnu saradnju sa svima u klubu i oko njega. Osećamo poštovanje i uvažavanje na svakom koraku", napomenuo je Surudžić.

Gotovo istog mišljenja je i Kocić.

"Ostajem u Nacionalu. Prekid derbija nema veze sa nacionalizmom. Nas dvojica iz Srbije nismo bili meta navijača Dinama, problem nije natao zbog nas", rekao je jedan od najboljih igrača malog fudbala u Evropi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC