• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

48 sati Ibrahimović!

Autor mondo.rs

Švedski napadač nije otkrio za koji će klub potpisati, ali je otkrio kada će to učiniti.

48 sati i znaćemo za koga će u narednih 365 dana igrati Zlatan Ibrahimović!

Kao da su svi novinari jedva čekali kraj utakmice između Švedske i Velsa, koju su Skandinavci dobili ubedljivo - 3:0, da bi posle meča postavili pitanje najtraženijem čoveku na planeti - Zlatanu Ibrahimoviću.

35-godišnjem napadaču ističe ugovor sa Pari sen Žermenom, koji neće produžiti, pa je odjednom postao "najtraženija roba" u Evropi. Svi veliki klubovi utrkuju se za potpis Ibrahimovića, ali on još uvek ne želi da otkrije za koga će igrati u sezoni 2016/17.

Posle meča u kojem je Ibrahimović asistirao za prvi gol nikoga nije zanimao njegov komentar meča, jedino pitanje koje se moglo čuti od novinara bilo je: Za koji klub će potpisati?

Ibrahimoviću kao da je više i dosadila "pompa" koja se digla oko njegovog transfera, o tome govori otkako je došao u kamp reprezentacije, pa ni ovoga puta nije otkrio za koga će potpisati, ali jeste zato nešto drugo.

"Odlučio sam da 7. juna saopštim svima za koji klub ću potpisati. Možda nešto izađe u javnosti pre toga, ali sve što mogu da vam kažem o mom narednom klubu jeste to da je fantastičan", ostao je do kraja zagonetan Ibrahimović.

I dok se eminentni sportski novinari iz Evrope "utrkuju" koji će pre objaviti ekskluzivu za koji je klub, navodno, potpisao Zlatan Ibrahimović, ostaje nam samo još da sačekamo i zvaničnu potvrdu u narednih 48 sati.

Prethodnih nedelja najviše se spekulisalo o Mančester junajtedu, ali se pojavila informacija i da se Ibrahimoviću dopada ono što radi Dijego Simeone u Atletiko Madridu, a s obzirom na to da je ipak u pitanju "Zlatan" do kraja treba ostati oprezan jer nas možda čeka neko iznenađenje.

Šta vi mislite, za koga će potpisati?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC