• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK PARTIZAN: Ekspretski timovi rešavaju probleme

Autor mondo.rs

Formiraće se ekspertski timovi koji će otkloniti nedoumice oko punomoćja za zastupanje na Skupštini, kao i disciplinskih postupaka vezanih za sukob interesa.

 Skupština Partizana Radna grupa donijela odluke Izvor: MN PRESS

Radna grupa, novo vodeće telo FK Partizan do Skupštine kluba zakazane za 24. jun, u sastavu Mile Jovičić i Nenad Bjeković, odnosno Ivan Ćurković, Žarko Zečević, Veljko Odalović i Slobodan Stanojević, održala je svoj prvi sastanak u prostorijama FK Partizan.

Tom prilikom je postigla dogovor o sledećim zaključcima:

1. Formiraju se ekspertski pravni timovi sa zadatkom da u najkraćem mogućem roku otklone i usaglase sve pravne nedoumice u pitanjima:
Punomoćja za zastupanje na Skupštini,
Disciplinski postupci u vezi sa sukobom interesa,
Ostavke članova Skupštine i izbor novih članova.

2. U radu ekspertskih timova učestvovaće i generalni sekretar FSS i dati svoj doprinos u rešavanju spornih pitanja. Po okončanom poslu, ekspertski timovi će izvestiti Radnu grupu o postignutim razultatima o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

3. Svi članovi Radne grupe FK Partizan su se jednoglasno saglasili u oceni da se prethodna atmosfera na Skupštini FK Partizan ne sme ponoviti i da će svi lično dati svoj doprinos i dodatne nepore da se postigne konsenzus i stvore neophodni uslovi za izbor budućeg rukovodtsva Kluba.

 Podsetimo, na prethodnoj Skupštini održanoj 24. maja (u pokušaju da se održi) zapelo je već kod prve tačke dnevnog reda, kada se određivalo radno predsedništvo. Problem je nastao oko broja prisutnih članova i punomoćja, za koja je jedna strana (Nenada Bjekovića) smatrala da ne važe i nisu po Statutu FSS, dok je druga (Ivana Ćurkovića) tvrdila da su pravno validna.

Ali, cirkus na prethodnoj neuspeloj Skupštini u "Zemunelu" počeo je još na kapiji SC "Teleoptik", kada Dragoljubu Vukadonoviću i Ostoji Mijailoviću nije dozvoljeno da prisutsvuju skupu, jer su pre toga disciplinski odstranjeni zbog sukoba interesa, prvi kao finansijer FK Metalac, a drugi kao član Upravnog odbora FK Borac Čačak.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC