• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legenda još igra!

Autor mondo.rs

Frančesko Toti ne odlazi iz fudbala. Igraće bar još godinu.

Frančesko Toti ne odustaje! Uživaćemo u njegovim majstorijama bar još jednu sezonu.

"Princ Rima" i jedan od najvećih igrača u istoriji italijanskog fudbala produžio je ugovor sa Romom do kraja takmičarske 2016/17, što znači da ćemo ga gledati na terenu (najkraće) do sledećeg leta.

Legendarna "desetka" rimskog kluba odigrao je sjajno u finišu minule sezone, dokazao svima da još nije za penziju i ozvaničio svoj ostanak na terenu.

Podsetimo, Frančesko Toti debitovao je u martu davne 1993, kada ga je pokojni Vujadin Boškov pozvao sa zagrevanja i uveo u igru. Tog dana počela je bajka na Olimpiku, kojoj još nije kraj.

U završnici sezone, Toti je postigao pet golova i uz četiri asistencije bio ključan igrač u uspešnom pohodu Rome na treću poziciju, koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Nije potrebno naglašavati koliko će ova vest obradovati navijače "vučice", iako je još tokom sezone bilo nagoveštavano da se čuveni kapiten njihovog kluba neće povući.

Sada je i zvanično.

"Zaista sam hteo ovaj ugovor. On ostvaruje moj san. Uvek sam hteo da završim karijeru noseći dres samo jednog kluba - Rome. Posle razgovora sa predsednikom (Džejmsom Palotom), još sam više uveren u to da zajedničkim radom možemo da ostvarimo velike stvari", izjavio je "Princ".

Prošlog meseca, Toti je odigrao svoj 600. meč u Seriji A, u pobedi nad Kjevom 3:0. Ovog septembra proslaviće 40. rođendan.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC