• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"De Hea primorao devojku na seks sa saigračima"

Autor mondo.rs

U danu kada počinje EURO, trojica španskih fudbalera našla su se pod ozbiljnim optužbama.

U danu kada počinje Evropsko prvenstvo u fudbalu španski dnevni "El Diario" objavio je eksluzivno da se David De Hea, Isko Alarkon i Iker Muniain terete da su 2012. godine dogovorili sastanak sa devojkom, čiji je identitet zaštićen i, prema njenim tvrdnjama, primorali je na seks.

"El Diario" objavio je ovog petka da je jedna ženska osoba optužila De Heu da je organizovao njeno viđanje sa njegovim tadašnjim saigračima iz mlade reprezentacije Španije, Iskom i Muniainom, a da je ona na kraju bila primorana na seksualni odnos sa drugom dvojicom.

DE HEA, IPAK, OSTAO U REPREZENTACIJI!

Bile osnovane ili ne, tajming za objavljivanje ovih ozbiljnih optužbi je veoma zanimljiv! Španci već konstatuju da ovakve optužbe moraju da poremete atmosferu u timu, naročito golmana De Heu, koji je trebalo da bude prvi izbor selektora Del Boskea.

Ovaj slučaj stigao je do španskih inspektora u toku opsežne istrage protiv poznatog režisera porno filmova, Torbea, koji je optužen da je snimao i filmove sa maloletnicima.

Ipak, "El Diario" tvrdi da osoba koja tereti De Heu, Iska i Muniaina 2012. nije bila maloletna.

Nezvanično, De Hea nije fizički napao devojku, ali ju je - navodno - pod pretnjom fizičkom silom primorao na seksualni odnos sa saigračima.

Prema prvim izveštajima iz Španije, može se naslutiti da će se pomenuta trojica fudbalera trenutno pod ugovorima sa Mančester junajtedom, Real Madridom i Atletik Bilbaom naći u nevolji i da ih sigurno očekuje pojavljivanje pred istražnim organima.

Zapravo, "El Diario" je imenovao samo De Heu i Muniaina, navodeći da je u sve bio uključen i treći fudbaler, posle čega se u priču dana u Španiji, pa i šire, uključio i list "El Confidencial" saznanjima da je ta osoba Isko, a pozivajući se na izvore u tužilaštvu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC