• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roj Hodžson: Kao da smo izgubili...

Autor mondo.rs

Pogodak Vasilija Berezuckog u nadoknadi vremena doneo bod "zbornaji", a Englezi uprkos osvajanju boda, bar prema rečima selektora Roja Hodžsona, imaju osećaj kao da su izgubili.

Samo šezdeset sekundi delilo je ovu generaciju Engleske da promeni "luzersku" istoriju.

Ni deveto Evropsko prvenstvo na kome učestvuju Englezi nisu počeli pobedom. Svaki dosadašnji nastup ove reprezentacije na prvenstvu Evrope počinjao je ili porazom ili remijem, a ništa drugačije nije bilo ni na "Velodromu".

 Po svemu prikazanom, naročito kada to uporedimo sa skorašnjim nastupima "Gordog albiona" na velikim takmičenjima, činilo se da će uspeti da slave u ovom meču.

Igor Akinfejev je briljirao među stativama Rusije, a kada je Erik Dajer "pocepao mrežicu" činilo se da će to biti i poslednji udarac za Ruse.

Međutim, Englezi su se tada malo i uspaničili, Roj Hodžson je birao loše izmene, a njegovi igrači su ostali negde između ideje da se brane i ideje da napadnu.

Koncentracija je pala u poslednjem napadu Rusije, a Džo Hart nije uspeo da "izvadi" lob udarac Vasilija Berezuckog koji je uspeo sve da nadskoči u šesnaestercu podno južne tribine.

Tada su počeli i neredi na tribinama...

Nakon meča, očigledno, sve oči su bile uprte u selektora Roja Hodžsona koji je nakon pogotka Engleza iz igre izveo, do tada perfektnog, Vejna Runija i zamenio ga Džekom Vilširom, dok je Rahim Sterling ustupio svoje mesto Džejmsu Milneru.

"Kad primiš gol na minut do kraja moraš biti razočaran. Bio bih zadovoljan i sa 1:0, ali eto...", počeo je Roj Hodžson koji će nesumnjivo pretrpeti najviše kritika posle ovog meča.

"Mislim da smo igrali dobro. Nismo imali sreće da postignemo drugi gol i da ne sumnjamo u pobedu u ovoj utakmici, ali... Osećaj je kao da smo izgubili jer smo se pripremali da proslavimo pobedu, a na kraju nismo slavili", kazao je Roj Hodžson.

Objasnio je izmene.

"Promenili smo umornog Vejna Runija na petnaest minuta do kraja, a to nije neka izmena koja će negativno uticati na našu igru. Uveli smo i Džejmsa Milnera sa mišlju da bi mogao da pomogne kod prekida, ali to nije uspelo".

Kao i Hodžson, i njegovi igrači Erik Dajer i Džo Hart bili su razočarani nerešenim ishodom protiv Rusije. Priliku da poprave utisak fudbaleri Engleske će imati u četvrtak protiv Velsa koji je ranije u subotu slavio protiv Slovačke 2:1.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC