• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibrahimović: Legenda još može...

Autor mondo.rs

Najbolji švedski fudbaler pred prvi meč na EURO 2016 obećao da će "nastaviti da dominira".

Zlatan Ibrahimović rekao je da je preuzeo na sebe veliki pritisak, kako bi saigrači mogli da uživaju i dobro odigraju na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

"Želim da skinem pritisak sa saigrača što više mogu, na to nam navikao. Želim da uživaju kada igraju. Hemija u ekipi je dobra - ja radim za njih, a oni za mene. Preuzimam odgovornost na terenu i van njega", rekao je Ibrahimović.

On je rekao da se vođa ne postaje tako što neko to odluči, već je to proces.

"Godinama imam takvu ulogu i to me čini boljim igračem, jačim na terenu i van njega. Ali, postajete najbolji kada imate saigrače koji vas učine
takvim. Kada je kolektiv dobar, onda igrač može da se istakne".

Upitan zbog čega još igra, 34-godišnji Ibrahimović je odgovorio:

"Legenda još može da igra dobro. Dominirao sam gde god sam igrao, o tome nema priče. I nastaviću da dominiram. Kako godine odmiču, ja sam sve bolji. Sve je u učenju novih stvari i u gladi, nezadovoljavanju postignutim. Znam šta želim i znam da ću to uraditi, jednostavno je".

Ibrahimoviću je istekao ugovor sa Pari sen Žermenom i očekuje se da će po završetku EP potpisati jednogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom, uz nedeljnu platu od 250.000 funti.

Nekadašnji kapiten Junajteda Roj Kin (pomoćnik selektora Republike Irske, sa kojom se Švedska sastaje u ponedeljak), rekao je da bi se Ibrahimović odlično uklopio u taj klub.

"
Kada to kaže neko kao Roj Kin, to je kompliment, jer on zna šta priča. Sada nemam šta da kažem vezano za Mančester junajted. Srećan sam, a uskoro ćete saznati šta će biti. Gde god da odem - biću ista osoba i uživaću", završio je Ibrahimović.

Švedska - Irska u meču prvog kola E grupe igraju u ponedeljak od 18 časova u Sen Deniju, a za glavnog sudiju određen je Milorad Mažić.

Utakmica Belgija - Italija na programu je tri sata kasnije, u Lionu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC