• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RACIJA! Policija upala u hotel sa Rusima

Autor mondo.rs

Policijske snage upale su danas u jedan hotel gde su stacionirani ruski navijači u potrazi za huliganima koji su izazivali nerede u Marseju. Tužilac: "Oni su gerila, došli su ovde samo da prave haos".

Nekoliko desetina naoružanih francuskih policajaca upalo je u hotel u kojem borave pripadnici "Sveruskog udruženja navijača" u gradu Mandelije la Napul, izjavio je danas predsednik ovog udruženja Aleksandar Šprigin.

 "U toku dana u hotel je upalo 40 policajaca sa mitraljezima. Oni su iskopirali dokumente i fotografisali sve navijače Sveruskog udruženja", objavio je Šprigin na  Twitteru, prenosi "Sputnjik".

Racija je izvršena dva dana posle krvavih sukoba ruskih i engleskih huligana na ulicama Marseja, ali i obračuna na tribinama stadiona u toj francuskoj luci, posle utakmice Engleske i Rusije (1:1) na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

U međuvremenu, tužilac u Marseju Bris Roben rekao je da je "150 posebno treniranih ruskih huligana" došlo u taj grad samo da bi pravilo nerede tokom Evropskog prvenstva u fudbalu.

"Oni su pripremljeni za hiperbrze, nasilne operacije. To je nešto nalik na urbanu gerilu, veoma je teško sa njima", rekao je Roben na konferenciji za novinare.

Zbog nasilja tokom vikenda na ulicama Marseja uhapšeno je 20 ljudi, od kojih 10 Rusa, šest Britanaca, troje Francuza i jedan Austrijanac.

Tokom nereda u Marseju povređeno je oko 35 ljudi, od kojih četvoro teže.

"Skoro svi povređeni su britanski državljani", rekao je Roben.

Pogledajte brutalno gaženje Engleza

Rusi gaze Engleza
Izvor: YouTube


FOTOGRAFIJE

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC