• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poruka Hodžsona i Runija navijačima Engleske VIDEO

Autor mondo.rs

Selektor i kapiten pozvali navijače svoje reprezentacije da se urazume.

Engleska sportska javnost i svi u reprezentaciji ozbiljno su zabrinuti zbog upozorenja UEFA da će njihovi fudbaleri biti izbačeni sa Evropskog prvenstva u Francuskoj ukoliko navijači nastave da učestvuju u incidentima.

Svesni da im preti ozbiljna opasnost, selektor Roj Hodžson i kapiten Vejn Runi apelovali su na svoje pristalice da povedu računa o ponašanju.

 "Veoma sam zabrinut zbog sankcija koje nam prete. Naporno smo radili da bismo stigli ovde i očajnički želimo da ostanemo na turniru. Zato apelujem na sve naše navijače da budu razumni, da se drže dalje od nevolja i pomognu nam da se pretnje ne ostvare, a mi ćemo se potruditi da igrama što duže ostanemo na takmičenju", izjavio je Hodžson.


"Hvala svim navijačima Engleske na odličnoj podršci protiv Rusije. Sada nam predstoji važna utakmica protiv Velsa i nadam se da će nam opet pomoći. Molim vas da, ako nemate kartu, ne putujete u Lans. Budite razumni, vodite računa o bezbednosti i nastavite da nas podržavate na pravi način", dodao je Runi.

Podsetimo, duel Engleske i Rusije igran je u Marseju (1:1), a ovaj lučki grad prethodnih dana predstavljao je pravo boljno polje za engleske i ruske huligane.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC