• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Serhio Ramos: Čudno mi bez Ikera...

Autor mondo.rs

Među stativama "crvene furije" nije bilo kapitena Ikera Kasiljasa, pa je umesto njega tu "žrtvu" podneo Serhio Ramos. Prethodnih godinu dana je igrao bez njega u Real Madridu, a sada je tako i u reprezentaciji.

Selektor Španije Visente del Boske je i 24 sata pred utakmicu sa Češkom govorio da ne zna ko će braniti.

Velika dilema iskusnog stručnjaka bila je u tome što sa jedne strane ima iskusnog golmana koji je za reprezentaciju branio u više od 160 utakmica, ali nije u najboljoj formi i u godinama je, a sa druge strane ima jednog od najboljih golmana na svetu koji je u središtu skandala.

Dugo je razmišljao i na kraju odlučio da šansu pruži mlađem Davidu de Hei. Procenio je da priče o tome da je umešan u veliki skandal iz 2012. godine kada je navodno jednu žensku osobu primorao na seks sa dvojicom saigrača iz mlade reprezentacije "furije" - Iskom i Munijainom.

I nije pogrešio, bar za sada. On je odlično branio u pobedi nad Češkom 1:0 (0:0) i tako verovatno uticao na to da do kraja šampionata bude prvi golman ekipe. 

"Zaboravili smo na tu sagu. Selektor je taj koji bira tim i koji pokušava da bude fer prema svima. Pokušavamo da odigramo najbolje što možemo, a ostalo je na Bogu. Posle toliko godina saradnje sa Ikerom, čudno je kada on nije iza mena, ali je De Hea imao sjajnu sezonu i zaslužio je to", kazao je Serhio Ramos nakon utakmice u kojoj je preuzeo kapitensku traku od Ikera Kasiljasa sa kojim je godinama igrao u Španiji i Real Madridu.

Del Boske je bio zadovoljan izdanjem svoje ekipe, ali ističe da je neophodno popraviti realizaciju.

"Igrali smo jako dobro, napravili smo dosta prilika, ali se nadam da realizacija u nastavku prvenstva neće biti problem. Imali smo kontrolu nad današnjom utakmicom i to je ipak najvažnija stvar. Svi žele da postižu više golova, ali ni naš stil igre nije bio toliko loš u prethodnih nekoliko godina", rekao je Del Boske.

Španija narednu utakmicu igra protiv reprezentacije Turske.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC