• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ESPN: Ibrahimović u Mančester junajtedu!

Autor mondo.rs

U danu kada je moglo da se pročita i da se Bajern uključio u pregovore sa Zlatanom, nekoliko engleskih i američkih medija objavilo je da je dogovor između Junajteda i Ibre postignut i da će on pravo s EURO 2016 na "Old Traford".

Saga je završena?

Zlatan Ibrahimović postigao je dogovor sa Mančester junajtedom oko uslova saradnje i pridružiće se na "Old Trafordu" bivšem treneru, Žozeu Murinju, čim Švedska završi takmičenje na EURO 2016.

Ovu vest danas, u utorak 14. juna, objavilo je nekoliko medija u Engleskoj i SAD, računajući i mrežu ESPN.

Ibrahimović (34) postao je slobodan agent nakon što mu je istekao ugovor sa Pari Sen Žermenom, a ESPN navodi da su i Murinjo i Junajted, znajući šta će se dogoditi u junu, bili u stalnom kontaktu sa Šveđaninom još od marta ove godine.

Prethodnih nedelja često se pisalo o tome hoće li Ibrahimović i pod kojim uslovima doći u Junajted, u međuvremenu moglo je da se čuje čak da ga zove i Bajern Minhen, ali do potvrde ove vesti moraćemo da ostanemo oprezni, uprkos tome što su prilično renomirane kuće najavile da je "dogovor postignut".

On će, navodno, zaraditi oko 34 miliona evra ukoliko odradi obe godine ugovora u Junajtedu, koji se "sačuvao" od mogućeg lošeg ishoda saradnje, pa je uneo klauzulu prema kojoj će 2017. odlučiti da li će biti aktivirana i druga godina ugovora.

Ibrahimović i Murinjo su radili zajedno tokom sezone 2008/09, u Interu, i od tada su isključivo u superlativima govorili jedan o drugome.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC