• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Finale „Jelen kupa 2016“ u Banjaluci

Autor mondo.ba

Finalni turnir „Jelen kupa 2016“, počinje 27. avgusta, na trgu Krajine u Banjaluci, sa početkom u 19 časova.

U Banjaluci je najavljen početak finalnog turnira „Jelen kupa 2016“, koji počinje sutra, 27. avgusta, na trgu Krajine u Banjaluci, sa početkom u 19 časova.

Sergej Močević, izvršni direktor manifestacije Jelen kup 2016, pozdravio je prisutne novinare u ime Centra za edukaciju omladinu i sport i izrazio veliko zadovoljstvo što se i ove godine prijavilo preko 200 ekipa u okviru „Jelen kupa 2016“, dok se samo u Banjaluci takmiče ukupno 32 ekipe.

„Centar za edukaciju omladinu i sport već treću godinu zaredom organizuje Jelen kup. Manifestacija iz godine u godinu raste i danas se može reći da je od republičkog značaja, s obzirom da svi najveći gradovi u RS učestvuju u organizaciji“, poručio je Močević.

Močević je dodao da će se na završnom turniru u Banjaluci, na Trgu Krajine takmičiti pobjednici sa Pala,iz Gradiške, Trebinja i Bijeljine. Na turnirima u okviru „Jelen kupa“ ne plaćaju se kotizacije, a turnir je, napomenuo je Močević, humanitarnog karaktera.

Vladimir Rosić, regionalni trade marketing menadžer kompanije Molson Coors za RS-BiH, istakao je da kompanija Molson Coors i brend Jelen pivo tradicionalno podržava društveno-odgovorne projekte od značaja za lokalne zajednice širom Republike Srpske.

„Želim da se zahvalim svim ekipama koje su se do sada prijavile za učešće u Jelen kupu i ekipama koje su se već takmičile. Izuzetno mi je veliko zadovoljstvo što je i ovogodišnji „Jelen kup 2016“ privukao velikupažnju, što dokazuje i broj prijavljenih ekipa. Jelen pivo oduvijek podržava sport, naročito fudbal kojem posvjećujemo pažnju već dugi niz godina. Naša je želja bila da se pažnja usmjeri i na amaterski fudbal, te da pružimo priliku građanima iz što više mjesta da učestvuju na jednom profesionalno organizovanom takmičenju. Sigurni smo da će veliko finale privući veliku pažnju, i svim takmičarima želim sreću na predstojećem takmičenju“, istakao je Rosić.

Goran Ćejić, direktor upravljanja sektorima Fudbalskog saveza Republike Srpske, rekao je da FSRS uzima maksimalno učešće na svim lokacijama na kojima su utakmice do sada odigrane i dodao da je njima, prije svega, u cilju promocija fudbala kao igre.

„Najvažnije nam je to što smo fudbal vratili na ulicu, dakle izvorni fudbal odakle on i potiče. Sve naše klubove smo pozvali da isprate turnire, prepoznaju talente i dovedu ih u svoje klubove“, napomenuo je Ćejić.

Vladan Grujić, jedan od promotera Jelen kupa 2016 sa zavidnom fudbalskom karijerom, izjavio je da Jelen kup velika stvar za Banjaluku, ali i šire, zato što se njime oživljava iskreni duh fudbala koji djeca u školskom uzrastu treba da imaju.

Grujić je dodao da mu je čast što je dio Jelen kupa godinama i da će organizatori uvijek imati njegovu podršku, zato što na iskren način propagiraju prave vrijednosti.

Jelen pivo i ove godine tradicionalno podržava najpoznatije lokalne turnire u gradovima i opštinama širom Republike Srpske u okviru Jelen kupa 2016., a koji imaju za cilj afirmaciju amaterskih timova, te pružanje kvalitetne opreme i prilike da osvoje vrijedne nagrade.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC