• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nestorović odabrao „zmajiće“ za Englesku

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Darko Nestorović pozvao je 18 igrača za meč s Engleskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo naredne godine.

 Nestorović odabrao „zmajiće“ za Englesku Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

  Nestorović je za susret posljednjeg kola kvalifikacija za EP pozvao: Kenan Pirić (Sloboda), Goran Karačić (Adanaspor, Turska), Kerim Memija (Željezničar), Eldar Čivić (Slovacko, Češka Republika), Advan Kadušić (Sarajevo), Siniša Saničanin (Mladost Lučani, Srbija), Stjepan Radeljić (Štutgart, Njemačka), Miloš Šatara (Mladost Lučani, Srbija), Ajdin Redžić (Krupa), Amir Hadžiahmetović (Konjaspor, Turska), Damir Sadiković (Krško, Slovenija), Amer Gojak (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Deni Milošević (Konjaspor, Turska), Armin Ćerimagić (Gornjik Zabrze, Poljska), Marin Popović (Čelik), Miljan Govedarica (Sloboda), Asim Zec (Sloboda), Riad Bajić (Konjaspor, Turska).

"Pred nama je posljednji susret u ovom kvalifikacionom ciklusu gdje ćemo za protivnika imati najbolju ekipu iz naše grupe. Sa Engleskom smo u prvom susretu odigrali 0:0 u Sarajevu. Ako bismo ponovili igru, zalaganje i htijenje kao na tom meču, rezultat ne bi trebao da izostane", rekao je Nestorović.

Mladi reprezentativci BiH će se okupiti u ponedjeljak, 3. oktobra u Vogošći, a utakmica će biti odigrana 11. oktobra u 16 sati u Valsolu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC