• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manćini: I dalje hoću na klupu Srbije!

Ako FS Srbije poželi da posle Havijera Klementea opet za selektora angažuje stranca, možda neće morati da traži dalje od Roberta Manćinija.

 Manćini: I dalje hoću na klupu Srbije! Izvor: MONDO

Trener Intera Roberto Manćini rekao je u ekskluzivnom intervjuu "Sportskom žurnalu" da je želeo da preuzme kormilo reprezentacije Srbije, ali da nije isključeno da će u budućnosti ipak ostvariti tu ambiciju.

"Znao sam da bi Srbija po imenima mogla da oformi odličnu selekciju i mislio sam da bih uz pomoć Siniše Mihajlovića mogao nešto da uradim. Da smo nas dvojica preuzeli reprezentaciju, bio bi to veliki izazov. To se nije dogodilo i idemo dalje, ali ta knjiga nije zatvorena jednom zauvek. Ko zna šta donosi život", izjavio je Manćini.

Manćini je tokom igračke i trenerske karijere skoro sve vreme sarađivao sa Srbima, od trenera Vujadina Boškova, preko Vladimira Jugovića, Dejana Stankovića i Mihajlovića, sa kojima je bio saigrač, a sada i saradnik u stručnom štabu Intera.

"O Srbima imam odlično mišljenje. Posebno poštovanje gajim prema Boškovu, sa kojim sam u Sampdoriji osvojio svoj prvi 'skudeto' i od kog sam mnogo naučio. Volim Srbe zbog načina na koji poimaju fudbal, ne zovu vas uzalud evropskim Brazilcima".

Manćiniju nikako nije jasno zbog čega srpski asovi ne funkcionišu dobro kada se okupe u nacionalnom timu.

"Vaši igrači su odlični u Italiji, Španiji, Engleskoj, u Seriji A vas godinama ima najviše posle Argentinaca i Brazilaca. Ali kada se ti asovi okupe u reprezentaciji nikada ne možete da uradite nešto ozbiljno... i to je za mene velika zagonetka".

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC