• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rat u Madridu: Mijat i Kalderon protiv Marke

Sportski direktor Real Madrida Predrag Mijatović upitao je kritičare kada su "kraljevi" poslednji put osvojili "duplu" ili "triplu krunu".

 Rat u Madridu: Mijat i Kalderon protiv Marke Izvor: MONDO

Sportski direktor Real Madrida Predrag Mijatović nije iznenađen napadom na njega i predsednika kluba Ramona Kalderona, koji je nakon poraza od Valensije započet na stranicama lokalnog sportskog dnevnika "Marka".

Mijatović tvrdi da su novinari "jedva dočekali svojih pet minuta". Na naslovnoj strani osvanuo je naslov - "Ili će se nešto promeniti, ili ćemo se svi udaviti".

"To je stara stvar, 'Marka' nas odavno ima na zubu, ali dosad smo pobeđivali i bili ubedljivo prvi, pa nije mogla da iskaže neprijateljski stav prema nama. Sada misle da su dočekali svojih pet minuta i počela je paljba iz svih oružja", rekao je Mijatović za "Sport".

Drugi "genije" crnogorskog fudbala smatra da je Real još uvek prvi favorit za titulu prvaka Španije.

"Jesmo neplanirano izgubili dve utakmice zaredom, ali panike nema. Imamo četiri boda prednosti i zavisimo od nas samih. Gubila je i Barselona i gubiće još. I dalje smo favoriti za titulu, ako je osvojimo biće to veliki uspeh".

Na pitanje da li je posle velikih ulaganja prošlog leta za Real dovoljan samo jedan trofej, Mijatović je odgovorio efektnim kontrapitanjem.

"Znate li kada je Real poslednji put bio prvak Španije dva puta zaredom? U vreme Butragenja, pre 20 godina. Znate li kada je poslednji put osvojio 'duplu krunu'? U vreme Henta, 1958. A kada je Real osvojio Kup šampiona, prvenstvo i Kup kralja? Nikada! Ako se od nas koji smo u klubu dve godine očekuje da odmah osvajamo po dva-tri trofeja, bojim se da to nije realno".

Mijatović kaže da bi nova titula trebalo da posluži kao baza za nadgradnju postojeće ekipe.

"Promenili smo letos mnogo igrača, podmladili tim, otvorili perspektivu. Ne znam nijedan tim koji je u fazi stvaranja igre osvojio Ligu šampiona. Stvaranje je proces, a mi smo još uvek na početku", konstatovao je sportski direktor "kraljeva".

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC