• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siti šampion, Junajted opet bez Evrope?

Autor mondo.rs

Koristeći kompletnu statistiku iz prvih deset kola, kompjuterski program izračunao je kako bi mogla da izgleda tabela Premijer lige na kraju sezone.

Ako je suditi po prvih 10 kola, očekuje nas izuzetno uzbudljivo prvenstvo Engleske.

Trenutno su tri tima poravnata na vrhu Premijer lige, sa po 23 boda - Mančester siti, Arsenal i Liverpul. Samo bod manje ima Čelsi, a Totenhem tri. Blizu je i šestoplasirani Everton sa pet bodova zaostatka za vodećim triom.

Na začelju je nešto manja gužva, pošto su Sanderlend (2), Svonsi (5) i Hal (7) jedini koji još nisu stigli do dvocifrenog bodovnog učinka.

Bez obzira što je nemoguće naslutiti kakav nas rasplet očekuje do kraja, portal "TalkSport" je objavio zanimljivu vest u kojoj je predstavljena konačna tabela, koju je izračunao kompjuterski program vodeći se statističkim podacima iz prvih 10 kola sezone, preuzetim sa sajta "Stats".

Ako je verovati kompjuteru, Pep Gvardiola će već u svojoj prvoj sezoni na klupi Mančester sitija ispuniti ono što se od njega očekuje i vratiti titulu na Etihad, dok će gradski rival Junajted, kao i te 2014. kada je Siti poslednji put bio šampion, ostati bez Evrope.

Aktuelni šampion Lester biće tek na devetom mestu, u Ligu šampiona će direktno Liverpul i Arsenal, a Čelsi u kvalifikacije, dok će u Ligu Evrope Totenhem. U niži rang moraće Sanderlend, Hal i Barnli, koji je trenutno 14. sa četiri boda više od zone ispadanja.

Evo i kako će, navodno, izgledati kompletna tabela Premijer lige na kraju sezone: 1. Mančester siti, 2. Liverpul, 3. Arsenal, 4. Čelsi, 5. Totenhem, 6. Everton, 7. Mančester junajted, 8. Sautempton, 9. Lester, 10. Stouk, 11. Votford, 12. Vest Hem, 13. Midlsbro, 14. Kristal Palas, 15. Bornmut, 16. VBA, 17. Svonsi, 18. Barnli, 19. Hal i 20. Sanderlend.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC