• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grujić: Prilagodili se Brazilci, pa ću i ja...

Autor mondo.rs

Marko Grujić govorio za klupski sajt o prva četiri meseca u Liverpulu. Zna da je pred njim period prilagođavanja na Premijer ligu, ali ima strpljenja i od koga da uči.


Nadavao se golova u pripremnom periodu, uključujući i onaj protiv Barselone, ali još čeka šansu u Premijer ligi i za sada je "skupio" svega 29 minuta fudbala ulazivši u igru protiv Barnlija i Hal sitija.

Marka Grujića (20) to nije obeshrabrilo i svestan je da igrač koji dolazi iz manje lige mora prvo da se "aklimatizuje" na sve zadatke koje nosi Premijer liga. Fizički zahtevnija od bilo kog takmičenja – znala je da "slomi" mnoge mlade igrače, pre svega psihički, dok čekaju na šansu, ali Grujić ne veruje da je od te "fele".

Dobio je šansu u Liga Kupu i odmah je iskoristio. Odigrao je čitav meč protiv Derbi Kauntija, a u četvrtoj rundi asistirao je Danijelu Staridžu za pobedu protiv Totenhema (2:1).

"Uvek sam spreman za utakmice. Nije mi važno da li je to prvi tim ili mladi - znam da su mi potrebni minuti i da vidim gde sam. Moji saigrači su fantastični, prezadovoljan sam našim timom i za sada pokazujemo koliko smo jaki", kazao je Marko Grujić u intervjuu za klupski sajt.

Na početku nije bilo lako mnogim njegovim saigračima, a sada su nosioci igre.

"Znam Kutinja još iz vremena kada je igrao za Inter. Imao je sjajnu tehniku, pokazivao je to u Interu, ali kada je došao u Englesku bilo mu je teško da se adaptira na brži i teži fudbal.. Isto je bilo sa Robertom Firminom", lepo objašnjava Grujić i dodaje:

"A, pogledajte sada kako igraju, postižu golove i postali su heroji navijača. To želim i ja!".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC