• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lulić: Važnije od finala je što smo izbacili Romu

Autor mondo.ba

Defanzivac Bosne i Hercegovine i rimskog Lacija Senad Lulić izjavio je da su nebesko-plavi zaslužili prolazak u finale Kopa Italija.

Izabranici Simonea Inzagija su u revanšu polufinala poraženi od gradskog rivala Rome (3:2), ali su priliku da se bore za trofej stekli trijumfom u prvoj utakmici (2:0). Na obje utakmice rimskim rivala, strijelci za Lacio bili su Sergej Milinković Savić i Ćiro Imobile.

"Ovo je najslađi poraz", izjavio je Lulić poslije meča na "Olimpiku"."Zaslužili smo plasman u finale, dobro smo igrali, bili smo tim i uživaćemo u ovom uspjehu".

Odbrambeni fudbaler rimskog kluba nije zaboravio da spomene i trenera Inzagija, koji po njegovom mišljenju, ima velike zasluge za plasman u finale.

"Inzagi je imao mnogo zasluga, ali i igrači. Ovo je sjajna sezona za Lacio, ali možemo još bolje jer imamo dosta mečeva pred nama. Cilj je ostvaren, izborili smo finale, ali važnije je što smo izbacili Romu", pecnuo je Lulić gradskog rivala.

Takođe je na profile na društvenim mrežama postavio fotografiju slavlja fudbalera iz svlačionice Lacija uz kratak komentar: "FINALE".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC