• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bojkotuje Đukića?!

Čelnici šampiona Srbije kivni su na selektora Miroslava Đukića i najavljuju radikalne mere zbog omalovažavanja igrača Crvene zvezde.

 Zvezda bojkotuje Đukića?! Izvor: MONDO

Crvena zvezda je nezadovoljna tretmanom koji njeni fudbaleri imaju kod selektora Srbije Miroslava Đukića i ako se nešto na tom polju ne promeni, staviće veto na njihovo učešće u narednim akcijama reprezentacije, saznaje dnevni list "Sport"!

Neposredni povod je odlazak Dejana Milovanovića i Pavla Ninkova u Kijev, na prijateljski meč protiv Ukrajine (0:2), na kojem pomenuta dvojica nisu odigrala ni minut.

Za crveno-bele je takvo selektorovo ponašanje "neprihvatljivo", jer smatraju da igrači nisu bili od koristi nacionalnom timu, a istovremeno nisu bili na raspolaganju šefu stručnog štaba Aleksandru Jankoviću pred meč sa ekipom Mladosti iz Lučana (2:2).

Predsednik kluba Toplica Spasojević, sportski direktor Goran Bunjevčević i trener Janković zatražiće razgovor sa Đukićem, kako bi mu u lice rekli da Zvezda zaslužuje mnogo više poštovanja.

"Sport" piše da je Đukić počeo opasno da iritira ljude u Zvezdi još prošlog leta, kada je neke kontroverzne personalne odluke doneo kao selektor mlade reprezentacije.

Najradikalnije izjave protiv Đukića posle kraha u Kijevu izrekao je povremeni reprezentativac Ognjen Koroman, dok su zvaničnici srpskog šampiona bili prilično rezervisani.

Izgleda da brzonogi fudbaler sredine terena nije pričao "napamet"...

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC