• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Barse upali na trening

Nezadovoljni navijači Barselone upali su na trening prvog tima i održali lekciju igračima, poručivši im da ne zaslužuju dres katalonskog kluba.

 Navijači Barse upali na trening  Izvor: MONDO

Oko 200 navijača došlo je u trening kamp La Masia, gde su tokom treninga dan nakon prvenstvenog poraza od Betisa vredjali prvotimce Barselone zbog loših igara i rezultata u poslednje vreme, prenose španski mediji.

Zvezde Barselone su tokom 50 minuta treninga morali da slušaju povike kao što su “Vi nemate nimalo srama” i “Manje novca, više truda”, a navijači su im poručili da su "gadovi" i da su "beskorisni".

“Vi samo mislite na novac! Igrači iz drugog tima su ti koji zaslužuju da nose dres Barse”, poručili su navijači prvotimcima katalonskog kluba.

Ekipa Franka Rajkarda imala je vruć doček već u subotu na povratku iz Sevilje, kada su im je nekoliko navijača na aerodromu u katalonskoj prestonici takodje dobacivalo.

Kapiten Barselone Karles Pujol u nedelju je zamolio navijače da im oproste zbog poraza protiv Betisa

“Molim sve da nam oproste. Ako hoćemo da osvajamo titule, ovo više ne sme da se dogadja.. Nismo bili opušteni. Mislim da sada igramo vrlo loše”, rekao je Pujol.

Njegov saigrač Čavi kritikovao je svoju igru i nije mogao da objasni poraz u Sevilji.

“Mene je sramota. Ne mogu da objasnim šta se desilo, možda smo mislili na utakmicu Lige šampiona, ali stvarno ne znam šta se desilo. Drugo poluvreme je bilo, kako je rekao Rajkard, sramno. Svi se loše osećamo”, rekao je veznjak Barselone.

Da je vreme za “generlno spremanje” na Kamp Nou potvrdio je i sportski direktor Barselone Čiki Begiristajn, koji je najavio promene sledećeg leta, kako medju igračima, tako i u stručnom štabu.

“Sada nije vreme za priču. Navijači hoće akciju i Barselona mora da reaguje na to. Važne odluke donećemo na leto. Ne znam šta se dešava, ali očigledno je da smo u krizi” rekao je Begiristajn.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC