• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delije hapsili u Pragu! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Češka policija intervenisala je pošto su navijači fudbalskog kluba Crvena zvezda prolazeći od centra grada na stadion Sparte bacali petarde i dimne bombe, a dvojicu je privela. Beogradski mediji prenose da je jedan navijač povređen.

Izvor: MONDO



Srpski navijači, kojih je policija očekivala oko 2.000, prvo su bez incidenata čekali utakmicu u turističkom srcu Praga, mahom, grupa od nekoliko stotina, na Staromnjestkom trgu, a odatle su u pratnji policije prešli preko Vltave na putu do stadiona.

Imajući u živom sećanju izgrede navijača iz 2009. godine kada su demolirali restoran u centru Praga, sukobili se sa policijom koja je na kraju privela 150 srpskih navijača, luksuzne radnje u okolini Staromnjestkog trga radije su zatvorile i spustile metalne roletne, javlja Beta.

  Utakmicu kao meč visokog rizika obezbeđuje nekoliko stotina policajaca, konjička i jedinica sa psima, a takođe i helikopter.

Zvezda SLAVILA u Pragu!



Do čarki sa policijom je danas došlo kada se navijači Crvene zvezde prelazili Vltavu i čelo povorke je već došlo do Letenskog tunela a policija ih nije puštala dalje da uđu u tunel, dok ne dođu svi.

Navijači su bacili petarde a na policiju su letele i konzerve i flaše sa pićem. Policija je intervenisala i privela dvojicu srpskih navijača, rekla je večeras Češkom radiju portparol praške policije Andrea Zoulova.

navijači, prag
Izvor: YouTube

Hoće li biti dovoljno ulaznica za Delije u Pragu?



Navijači su nastavljali da bacaju dimne bombe i petarde i tokom prolaska kroz tunel, iako je češka policija tokom dana upozoravala da je to strogo zabranjeno, javljaju reporteri čeških medija.

Beogradski mediji pišu i da je jedan od navijača povređen flašom tokom sukoba sa policijom.

Crvena zvezda večeras sa praškom Spartom igra revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC