• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrači Zvezde: Veselje u avionu i pivo!

Autor mondo.rs

"Nismo još svesni šta smo uradili. Zaista smo zadovoljni, ali čekaju nas još dve utakmice kvalifikacija i ne smemo da se opustimo", dodaje Nemanja Milić. Tu su i želje za žreb.

 Igrači Zvezde: Veselje u avionu i pivo! Izvor: MN PRESS
Osmeh na licima igrača Crvene zvezde!

A kako ga i ne bi bilo kada su u meču protiv jednog od najjačih nosilaca trećeg kola Lige Evrope (Sparta ima više nego pet puta veći bodovni koeficijent od Zvezde) uspeli da stvore veliki broj prilika, da ih iskoriste, odnosno da trijumfuju u oba meča.

Nakon velikih 2:0 u Beogradu - 1:0 i u Pragu, za konačnih: Zvezda - Sparta 3:0!

Na prvom meču po desnoj, a u drugom po levoj strani - podjednako dobar je bio Nemanja Milić koji je veoma dobro završavao svoje defanzivne zadatke i zaustavljao napade Sparte. 

"Mislim da smo taktički fantastično odradili ovu utakmicu, nismo srljali", kazao je svoje prve utiske Milić novinarima u Pragu i poručio: "Nismo još svesni šta smo uradili. Zaista smo zadovoljni, ali čekaju nas još dve utakmice kvalifikacija i ne smemo da se opustimo".

Zvezda je "izbacila" ekipu koja je imala pet puta veći koeficijent od njih, a u petak, na žrebu u Nionu, saznaće ime novog rivala.

"Ne znam stvarno koga bih voleo na žrebu, mislim da sa svima možemo da se nosimo", rekao je Nemanja Milić bez ikakve lažne skromnosti nošen emocijama iz odličnog dvomeča.

BRANKO JOVIČIĆ

"Teška utakmica je iza nas. Igrali smo pametno, perfektno u defanzivi, a mogli smo da damo i još neki gol. Ova pobeda će nam mnogo značiti na samopouzdanju, iz utakmice u utakmicu sve smo bolji".

Heroj meča bio je Ričmond Boaći koji je stigao do svog sedmog gola u kvalifikacijama, dva je dao Sparti, a večerašnji je posvetio svom menadžeru koji je dobi ćerku, dok je važnu ulogu na kraju meča imao i Milan Borjan koji se "razbranio" u deset opasnih minuta Sparte.

"Pokazali smo da smo velika ekipa. Daće Bog da dođemo do grupne faze, treba i predstojeće dve utakmice odigrati kako treba", naveo je kanadski golman.

Važnu ulogu u odbrani i ovoga puta je odigrao Vujadin Savić.
"Bila je ovo malo teža utakmica nego u Beogradu, ali odigrali smo taktički vrlo dobro i ako tako nastavimo, da igramo kao tim, možemo još mnogo. Nadam se da se nećemo zaustaviti na ovh pet pobeda", kazao je stameni štoper koji je rekao da će "pravi uspeh" biti tek ako se njegova ekipa plasira u grupnu fazu Lige Evrope.

Mečevi plej-ofa su brzo, sledi i meč sa Čukaričkim za vikend, pa vremena za slavlje nema.
"Večeras ćemo se malo veseliti u avionu, ali nećemo imati mnogo vremena da se opustimo jer već u nedelju igramo protiv Čukarickog", kazao je on i dodao da bi voleo da na žrebu Crvena zvezda dobije moldavski Šerif, njegovu bivšu ekipu.

Kapiten Zvezde Mičel Donald kazao je da je posle gola pokušavao da smiri igrače, a ističe da je pored nošenja kapitenske trake na ruci - lep još jedan osećaj.

"Sjajan je osećaj kada dva puta pobedite u eliminacionoj fazi. Svi smo srećni, zaslužili smo ovo. Sada ćemo da popijemo pivo i da se malo opustimo, a onda se spremamo za nedelju i Čukarički", kazao je on i dodao da mogu sa svima da se nose od ekipa na žrebu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC