• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Koji je naš maksimum? Videćemo...

Autor mondo.rs

Trener Zvezde pohvalio tim posle ulaska u baraž za Ligu Evrope i otkrio šta je pričao sa igračima u svlačionici. Posebno mu prijao jedan detalj na tribinama.

 Milojević: Koji je naš maksimum? Videćemo... Izvor: MN PRESS


"Duplom" pobedom nad Spartom, Crvena zvezda preskočila je u četvrtak treću evro-prepreku ovog leta.

Golom Ričmonda Boaćija, ekipa Vladana Milojevića još jednom je savladala praškog rivala, ovog puta na njegovom terenu, i tako obezbedila cedulju sa svojim imenom na sutrašnjem žrebu za baraž.

Posle meča, trener Zvezde čestitao je svojim igračima.

"Kao prvo, hteo bih da kažem da smo zasluženo prošli, ako sumiramo ove dve utakmice. Na samom izvlačenju, kada smo čuli da je Sparta, znali smo da će biti teško i tad smo rekli da je Sparta favorit, ali mislim da smo ove utakmice odigrali taktički, mudro u svim segmentima i mislim da to pokazuje i skor u ove dve utakmice. Bez obzira što smo posle prve utakmice imali rezultat 2:0, nijednog trenutka nismo pomislili da je gotovo. Igrali smo protiv rivala koji prosto ima svoj stil igre, češki fudbal je izuzetno kvalitetan, kvalitetna liga, kvalitetna reprezentacija i hteli smo da odgovorimo disciplinom i mislim da smo to dosta dobro uradili. Znali smo da nam se sprema iznenađenje, to je stiglo u vidu taktike sa dva špica i Plavšićem iza, ali dobro smo reagovali", prvo je što je rekao Milojević.

Naglasivši da je veoma važno da samopouzdanje ekipe raste, Milojević je otkrio i detalj sastanka u svlačionici.

"Očekujemo narednog protivnika, ali i u svlačionici sam rekao igračima da moraju da znaju da u ovakvim utakmicama mora da se da zadnji atom snage, dosta trčanja, borbe. To se videlo i u osamdeset i nekom minutu, kada se videlo i koliko igrač kao što je Tomaš Rosicki znači ovom timu Sparte".

Šef struke crveno-belih posebno je naglasio jedan detalj utakmice.

"Hvala igračima, rivalima i hvala navijačima, koji su nam bili 12. igrač i svaka im čast. Pored toga, jedan detalj mi je ostavio utisak kao ne mogu da se setim koji. Navijanje navijača Zvezde i odgovor navijača Sparte 'Kosovo je Srbija'. To je nešto predivno, to je moj lični stav to je nešto najlepše što sam u poslednje vreme doživeo i kao čovek i kao trener Zvezde".

Poželevši Sparti, njenom treneru Stramaćoniju i stručnom štabu puno uspeha, Milojević je naglasio da će večerašnji rezultat biti još jedan podstrek za veći rad.

Da li ima želju uoči žreba?

"Ako verujete, nijedna od želja koju sam ikad poželeo nije se ostvarila. Tako da nemam želju. Izlazimo u plej-of, gde su sve ekipe jake, a mi smo i dalje u grupi slabijih protivnika. Rekao sam da ne želim da razmišljam o protivniku, već o sebi. Sigurno ćemo respektovati svakog protivnika, ali se ne bojimo nikoga".

Gde je trenutno Milojevićeva Zvezda na skali od "jedan do deset"?

"Moji igrači imaju još prostora da napreduju. Ne znam gde su na skali, ali mislim da su mogućnosti velike i tražiću maksimum. Koliki je maksimum? Videćemo. Treba da nastavimo iz meča u meč, a raduje me što su neke principe usvojili veoma brzo. To samo oslikava kvalitet igrača koje imam. Hoću da dođemo do načina igre u kojem je svaki igrač revnosan i u kojem svaki igrač, na svakom delu terena zna koji su mu zadaci".

Da li je Zvezda spremna da eliminiše ekipe poput Zenita, Evertona i sličnih?

"Mislim da ste, od prvog dana kad smo počeli da se družimo, čuli da nećete od mene čuti velike reči. To su sve velike ekipe, ali ako pričamo o njima ne bih da to znači da Zvezda nije velika ekipa. To nam u ovom trenutku nije potrebno, velike reči nisu potrebne i ko god da bude protivnik daćemo sve od sebe da budemo dobri i da odigramo dobru utakmicu", dodao je Milojević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC