• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Kudićini daje šansu Feneru

Mrežu Čelsija na prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona braniće nesigurni Italijan, pošto Petr Čeh nije na vreme zalečio povredu.

 LŠ: Kudićini daje šansu Feneru Izvor: MONDO

Rezervni golman Čelsija Karlo Kudićini dobiće retku priliku da stane među stative na jednoj evropskoj utakmici, i to će se dogoditi na prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, protiv Fenerbahčea u Istanbulu.

Standardni čuvar mreže Petr Čeh zbog povrede nije krenuo na put, tako da Italijan može da počne sa "zagrevanjem" za duel zakazan za sredu od 20.45 časova.

Biće to njegov najveći test otkako je 2004. godine branio u revanš susretu polufinala Lige šampiona protiv Monaka. Tada je Čelsi odigrao nerešeno 2:2 i posle poraza od 3:1 u kneževini oprostio se od snova o tituli.

Kudićini je u Engleskoj izgradio reputaciju golmana panterskih refleksa, ali očajnog kada su u pitanju procene centaršuteva i pokrivanje peterca posle kornera ili slobodnih udaraca.

Na meču Premijer lige protiv Totenhema (4:4) primio je čak tri gola posle prekida, a nije se proslavio ni protiv Arsenala (2:1) i Midlsbroa (1:0).

Fenerbahče je na stadionu Šukru Saračoglu ove sezone pobedio sva četiri protivnika u elitnom klupskom takmičenju, uključujući Inter i Sevilju.

Iako je Čeh u poslednje vreme pravio atipične greške, smatra se da bi njegovo prisustvo dalo odbrani mnogo više sigurnosti pred fanatičnim navijačima turskog tima.

Kudićini je na Stamford Bridž stigao iz nižerazrednog Kastel di Sangra 2000. godine, ali otkako je Čeh 2004. stigao iz Rena, bio je "starter" na samo 47 utakmica, uglavnom kada je češki reprezentativac bio van stroja.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC